Robia si s Kočnerom srandu?

19. máj 2023

Som v šoku. Žijem v zahraničí. Nemám s kým zdieľať pohoršenie nad slovenským súdnictvom!

autor
19. máj 2023

Už rovno môžu pustiť aj Juditu!

bloger
19. máj 2023

Ako to dopadlo nesledoval som.

autor
19. máj 2023

@bloger nevinný.

mima1608
19. máj 2023

Teraz som to čítala. No mám dosť...

deti95060810
19. máj 2023

má dobrého právnika...

bloger
19. máj 2023

Tak možno je to pravda. Súd rozhoduje na základe dôkazov. Je zločinec ale nie hlupák. Bolo by to príliš okaté dať ho zabiť.

autor
19. máj 2023

@bloger presne ako pises.

maca1984
19. máj 2023

Ja som to sledovala online. Keď vychádzali rozsudky na A.Z, som si hovorila, no super, toto vyzerá dobre.
A potom trésk... M. K nevinný
Skoro mi oči vypadli.

katkami123
19. máj 2023

Mňa slovenské súdnictvo vôbec nezaráža, staré vraždy, ktoré sa dostali na teplé miestečká ešte za sociku, keď jediná hodnota bolo byť verní strane, nemať svedomie a poslať na smrť všetkých, ktorí sú proti strane, aj keď sú nevinní. A po prevrate si všetci myslia, že zrazu spolu s prevratom zmenili asi aj svoju osobnosť a nevidia za všetkým výhody najmä pre seba. Keď sa tieto staré vraždy budú držať miestečka, aj ked sú už v dvochodkovom veku a nemajú tam čo hľadať. Mám osobnú skúsenosť s jednou pani sudkyňou ako človekom a vtedy zo mňa všetky tie ideály, ktoré sme sa v škole učili o sudcoch, že majú spĺňať, úplne opadli. A pochopila som, prečo Monika Jankovska, prečo Harabin, pre mna psychicky chorý človek, prečo Kajetan Kičura a kauza zlaté tehličky v trezore. Tieto staré vraždy by si uz buď mali dávno užívať dôchodok, alebo prejsť poriadnou previerkou, prispôsobenou tejto dobe a poslať ich tam, kam patria.

joannita
19. máj 2023

@bloger kiezby! Sud rozhodoval vzdy na zaklade dokazov 🙂 na slovensku urcite nie.

klarissa25
19. máj 2023

Vás to prekvapuje? Keď na slovensku dostane človek viac za drzbu 2g travy ako za vraždu?

dagmarovita
19. máj 2023

Ja to nesledujem vobec, o čo ide?

autor
19. máj 2023

@klarissa25 to mas pravdu. :( Hrozne. Najmä pre pozostalych :(

kiwi3
19. máj 2023

Ale tak ziadne priame dokazy nie su, to je fakt, aj ked pravda je zjavna. Lenze na zaklade pocitov nikoho odsudit nemozu, ten hajzel vedel, co robi a v tomto pripade sa mu to prepieklo. Mozme akurat tak polemizovat, ci je lepsi anglosasky sudny system ako nas...

jaaty
19. máj 2023

@kiwi3 Je možné, ze A.Z. zacne teraz spievať a podari sa im tak získať priamejšieho dôkazy. Aspoň ja v to dufam 😒

sasa1310
19. máj 2023

priame dôkazy nie sú žiadne. Súd nemôže niekoho odsúdiť len na základe odsúdenia médiami. A Zsuzsova možno teraz len začne rozprávať, ale pravdepodobne niekto iný sa bude grilovať

stanulienkat
19. máj 2023

@jaaty Alena dostala aký trest?

mamula20
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
mima1608
19. máj 2023

@jaaty pochybujem, že začne. Určite to má K nejako podchytené (nechcem konšpirovať, ale príde mi to logické).

jaaty
19. máj 2023

@stanulienkat 25 rokov

stanulienkat
19. máj 2023

@jaaty dik. Aspon to. Suka jedna (Alena😁).

fireman666
19. máj 2023

A ako ty vieš, ze je vinný? 🙂
Ja len dúfam, ze raz sa dozvieme ako to celé bolo... Slušne Slovensko... 🙂

alex49
19. máj 2023

tiež si myslím, že kočnera odsúdia, len ked začne žužová spievať. Súd zhodnotil dôkazy a na kočnera toho bohužial nebolo dosť

xxxzzz
19. máj 2023

Snad alena zacne hovorit, ked jej dojde kolko dostala a ako on vykluckoval

terezka1947
19. máj 2023

No vymožiteľnosť práva na Slovensku začína byť veľmi slabá,veľmi.

katkami123
19. máj 2023

RF hlavne zariadil…

sasa1310
19. máj 2023

@katkami123 😅 jasne

stanulienkat
19. máj 2023

@fireman666 ty to máš v hlavičke trošku pomotané že?? Kamarát súdruha Blahu a pána Róberta F.??

marca12
19. máj 2023

@jaaty nezacne,ona je tak posadnuta Kocnerom,ze stale veri,ze ju spasi. Ak zaspieva,tak o par rokov,co uz ale bude neskoro.

terezka1947
19. máj 2023

Nie je v poriadku,že sa šikovnosťou právnikov dá vykľučkovať zo všetkého a nastolí sa v spoločnosti atmosféra,že vlastne nikto nie je vinný,nesmieme odsúdiť,zrelativizuje sa zlo a dobro.
Veľmi nebezpečné je toto,čo sa deje.