Som v šoku. Žijem v zahraničí. Nemám s kým zdieľať pohoršenie nad slovenským súdnictvom!
Ako to dopadlo nesledoval som.
@bloger nevinný.
Teraz som to čítala. No mám dosť...
má dobrého právnika...
Tak možno je to pravda. Súd rozhoduje na základe dôkazov. Je zločinec ale nie hlupák. Bolo by to príliš okaté dať ho zabiť.
@bloger presne ako pises.
Ja som to sledovala online. Keď vychádzali rozsudky na A.Z, som si hovorila, no super, toto vyzerá dobre.
A potom trésk... M. K nevinný
Skoro mi oči vypadli.
Mňa slovenské súdnictvo vôbec nezaráža, staré vraždy, ktoré sa dostali na teplé miestečká ešte za sociku, keď jediná hodnota bolo byť verní strane, nemať svedomie a poslať na smrť všetkých, ktorí sú proti strane, aj keď sú nevinní. A po prevrate si všetci myslia, že zrazu spolu s prevratom zmenili asi aj svoju osobnosť a nevidia za všetkým výhody najmä pre seba. Keď sa tieto staré vraždy budú držať miestečka, aj ked sú už v dvochodkovom veku a nemajú tam čo hľadať. Mám osobnú skúsenosť s jednou pani sudkyňou ako človekom a vtedy zo mňa všetky tie ideály, ktoré sme sa v škole učili o sudcoch, že majú spĺňať, úplne opadli. A pochopila som, prečo Monika Jankovska, prečo Harabin, pre mna psychicky chorý človek, prečo Kajetan Kičura a kauza zlaté tehličky v trezore. Tieto staré vraždy by si uz buď mali dávno užívať dôchodok, alebo prejsť poriadnou previerkou, prispôsobenou tejto dobe a poslať ich tam, kam patria.
Vás to prekvapuje? Keď na slovensku dostane človek viac za drzbu 2g travy ako za vraždu?
Ja to nesledujem vobec, o čo ide?
@klarissa25 to mas pravdu. :( Hrozne. Najmä pre pozostalych :(
Ale tak ziadne priame dokazy nie su, to je fakt, aj ked pravda je zjavna. Lenze na zaklade pocitov nikoho odsudit nemozu, ten hajzel vedel, co robi a v tomto pripade sa mu to prepieklo. Mozme akurat tak polemizovat, ci je lepsi anglosasky sudny system ako nas...
priame dôkazy nie sú žiadne. Súd nemôže niekoho odsúdiť len na základe odsúdenia médiami. A Zsuzsova možno teraz len začne rozprávať, ale pravdepodobne niekto iný sa bude grilovať
@jaaty Alena dostala aký trest?
@stanulienkat 25 rokov
@jaaty dik. Aspon to. Suka jedna (Alena😁).
A ako ty vieš, ze je vinný? 🙂
Ja len dúfam, ze raz sa dozvieme ako to celé bolo... Slušne Slovensko... 🙂
tiež si myslím, že kočnera odsúdia, len ked začne žužová spievať. Súd zhodnotil dôkazy a na kočnera toho bohužial nebolo dosť
Snad alena zacne hovorit, ked jej dojde kolko dostala a ako on vykluckoval
No vymožiteľnosť práva na Slovensku začína byť veľmi slabá,veľmi.
RF hlavne zariadil…
@katkami123 😅 jasne
@fireman666 ty to máš v hlavičke trošku pomotané že?? Kamarát súdruha Blahu a pána Róberta F.??
Nie je v poriadku,že sa šikovnosťou právnikov dá vykľučkovať zo všetkého a nastolí sa v spoločnosti atmosféra,že vlastne nikto nie je vinný,nesmieme odsúdiť,zrelativizuje sa zlo a dobro.
Veľmi nebezpečné je toto,čo sa deje.
Už rovno môžu pustiť aj Juditu!