Robí si zo mňa žarty?

2. sep 2022

Spoznávam sa s jedným kolegom ktory ma vraj o mňa záujem a ja oňho tiež. Lenže mám pocit že si robí prdel zo mňa. Robí si stále len srandy a opýtal sa ma že kedy pojdeme vonku a som povedala že dnes... A on že môže až o týždeň lebo ma kopu roboty doma.. akože si myslím že všetko je o prioritach a keby chcel ísť somnou niekde tak ide a robota počká... Prestala som sa snin baviť pýtal sa ma že čo mi je a som povedala toto mu čo vám teraz. Že si robí zo mňa srandu len a nemá čas na mňa. A on že nerobí si srandu ale že keď ma robotu tak čo má robiť. Chcel má odviesť aj domov ale odmietla som. Neviem čo to je za robota že sa nedá odložiť aspoň o hodinu. Neverím že celý čas bude robiť doma. Pritom je slobodný nemá deti žije s rodičmi a toľko roboty ma že si nenájde čas. Neviem ako čo mám robiť ako reagovať no zatiaľ som odmerana k nemu a som mu aj povedala že to nieje o robote ale o prioritach.... Robota vie hodinku počkať.. keby tak chcel.. poznáme sa 2 mesiace. Príde mi to ako keby sa somnou len hral.

dilino
2. sep 2022

No a načo by ťa volal domov. Asi mu niečo chyba ale TY to nebudeš. Chyba mu sex preto ťa vola k sebe domov.

mimi3008
2. sep 2022

@dilino ona tam myslim, ze pise, ze ju chcel odviezt domov (pochopila som, ze k nej, asi po praci?). Podla mna ju nevolal k sebe domov.

autor
2. sep 2022

@dilino čo ? Nikde som nepísala že ma volá k sebe domov

spadnutaslivka
2. sep 2022

podľa mňa ide len o nevinný pracovný flirt. Nenamotávaj sa. Keď bude chcieť niečo naozaj, normálne ťa pozve von/na kávu/hocikam. Keď sa on pýta, že kedy pôjdete, to sú len také vtipné výkriky do neznáma, ale nič viac.

0silvia0
2. sep 2022

Len flirtuje, robi mu dobre ze sa chytas. To su len take reci a on ocakava od teba take iste prazdne zvasty... Rob si z neho tiez prdel.

autor
2. sep 2022

@0silvia0 smutné.. keďže som sa poblaznila doňho.. jediný sa mi tam páči. A nerobia mi dobre také srandy. Nevviem si z neho takto uťahovať keď k nemu niečo cítim. Najlepšia bude ignorácia asi.

autor
2. sep 2022

@spadnutaslivka a načo to robí ? Ako čo má z toho ? Nechápem...

lilly16
2. sep 2022

Keby chcel.uz dávno by ťa niekam pozval..

0silvia0
2. sep 2022

Niektori ludia maju takyto styl komunikacie. Ja to tiez neznasam. Ale ignoruj ho a odmiluj sa. Bude to tak lepsie.

kubkovamama
2. sep 2022

Chlapi si tak honia ego.Nenechaj sa vytočiť ani namotat.Keby má o teba SERIÓZNY záujem uz dávno by ste sedeli niekde na večeri.

dilino
2. sep 2022

aha tak to bolo myslene prepáč ja som si myslela že ťa ON chce odviesť k sebe domov. A ON TI navrhoval že ťa vezme domov z práce. Aha tak prepáč zle som to pochopila. A nechod s ním domov nevieš kde ťa môže zaviesť.

dilino
2. sep 2022

@mimi3008 áno už som to pochopila dakujem za upozornenie .ON ju chcel s práce odviesť ako ju domov jeho autom a ja som si myslela že ju s práce chcel zaviesť k nemu domov.

oslo1
2. sep 2022

No takto, keby sa ma kolega, co ma o mna zaujem spytal, co s nim idem dnes po robote Von, tiez by som povedala nie. Tiez mam vselico po robote naplanovane a aj ked nemam, nech si mysli, ze mam.
Pozvanie na rande akceptujem 3 dni dopredu.
Ked ma chce vediet and hoc, alebo kazdy den, nech si ma zoberie za manzelku.
Sa to vola hard to get, easy to be with. Ked sa budes tymto heslom riadit, tak nebudes mat pocit, ze ti urazil tvoju jesitnost.
Nechaj to tak, bud najdalej Mila a on ta na to rande pozve. To, ze si teraz zduta, no neviem. Zivot je velmi kratky na zduvanie.

modrykonik33
2. sep 2022

@oslo1 áno, život je krátky na čakanie na chlapa, ktorý si za 2 mesiace nevie nájsť čas

oslo1
2. sep 2022

@modrykonik33
Tak si najdi takejo, co si na teba najde cas. Co Ty budes pre neho vzdy na 1 mieste a vsetko ostatne Bude az za tebou.

Ja som takeho mala. Nic nebolo krajsie, ako zit s myslienlou, ze som Bola pre neho priorita cislo jedna.
Vynikajucu chlap. Bohuzial, uz mi ho zobrala jedna, s ktorou sa nedalo ani bojovat.

spadnutaslivka
2. sep 2022

prečo to robí? Na spestrenie dňa. Ak nechceš hrať túto hru, tak ju nehraj a jeho to buď prestane baviť alebo sa konečne odhodlá k niečomu viac.

retatka
2. sep 2022

Nieje z teba paf ,veď to je okaté .Nemá o Teba skutočný záujem ,jeho baví sa s tebou hrať.Práca a všetko ostatne je dôležitejšie …prvý varovný signal …podľa všetkého by to bolo aj vo vztahu tak ..Neber ho ani ty vážne ..Ten pravý si ťa nájde a nebudeš musieť čakať 2 mesiace na pozvánku na rande.Už keby má i teraz pozval ,kašlala by som mu .

brembo
2. sep 2022

tak počkaj týžden,či ta niekde nepozve sám. Niekedy je tej práce okolo domu naozaj dost. Ked ta nepozve,tak máš jasno.

marca12
2. sep 2022

Kwby mal skutocny zaujem,nehra ziadne hry ani nevymysla s robotou. Byt tebou,tak nehram urazenu,ale skor nedostupnu. Spravaj sa prirodzene,zi si svoj zivot,nechaj ho cakat,neodpisuj mu hned a drz si odstup. U mna by uz nemal sancu,nastastie som nikdy na takychto hercov nenatrafila.

autor
2. sep 2022

@brembo aj keby ma pozval ide o to že mu už neverím a myslela by som si teda že je to tiež nejaká súčasť hry.

lily405
2. sep 2022

Koľko máte obaja rokov? A ano suhlasim stym čo už bolo spomenuté vyšsie...Je to len taky nevinny pracovny flirt... zažila som niečo podobne..keby mal naozaj zaujem,už dávno by ste sa stretli mimo prace

brembo
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
kaca222
3. sep 2022

No neviem, ja byť ním tak sa na to vykašlem úplne keď sa už teraz zdúvaš 😄 načo mu je ženská ktorá je už po nevinnej poznámke odutá. A ja mám bežne program na celý týždeň, povinnosti ktoré nepočkajú. Ale súhlasím, že až ťa bude chcieť niekam zavolať tak to urobí (hoc aj dva týždne dopredu) a nebude to len také do vetra že “kedy ideme von”

miadi
3. sep 2022

Zije s rodicmi 🤣no to je ulovok 😃Ved ho ani nepoznas vidis ho len v robote 2m ani rande Nebolo ., v podstate o nom nic nevies len ze mà nejaku “robotu “ cely tyzden po robote 😉a uz si donho paf .. problem je ze ty by si ho chcela viac ako on teba, A on sa Mozno pyta kazdej druhej kolegyne kedy “ pojdu vonku.” Len tak aby rec nestala aby mal pocit ze Keby chcel tak by sa aj niekde išlo., he’s just not that into you 😉Neignorovala by som ho okato kludne by som sa snim bavila s usmevom ale ratala stym ze von snim nepojdem aj keby velmi chcel sancu uz mal .. druhu nedostane.

janetinka27
3. sep 2022

mozno ma naozaj robotu. u mojho muza sa riadia pocasim a vtedy sa maka.a kosia napr. kazdy piatok cely pozemok a neexistuje, aby to v piatok nepokosili. mozno maju naplanovanu pracu s otcom a on nechce nechat vsetko na otca.
neviem kolko mate rokov, ak ste mladi, mozno nema odvahu vyrazit hned dnes na rande.
a mozno ma len silne reci

brembo
3. sep 2022

Ja som mal 2 týždne dovolenky,práce vyše hlavy a stihol som tak polovicu,čo som si naplánoval. Kamarát sa vracal do Nemecka,nebol doma 5 rokov,tak som s ním išiel von. Ale kvôli žene by som išiel jedine po zotmení,keď už by som nemohol pracovať.
Možno maľujú,alebo niečo prerábajú,rekonštruujú. To sú roboty,ktoré je najlepšie urobiť čo najrýchlejšie. Nikto nechce byť rozbombardovaný dlhšie,než je nutné. Ale ty vieš,či chceš alebo nechceš počkať.

spadnutaslivka
3. sep 2022

@brembo tu proste nie je na čo čakať 😀

jaskolka
3. sep 2022

Podľa mňa je to proste taky jeho "folklór". Ja som mala tiež kolegu, bol to ošetrovateľ, ktorý tak sa správal, že kedy pôjdeme na kávu, kedy dáme rande a podobne. Ale nemyslel to vážne, a ani ja, odpovede boli v duchu "až naprší a uschne" alebo 31.septembra a podobne.
Bol inak milý, vždy usluzny, taky gentleman, ale bolo jasné, že ma taky štýl debaty. Po nejakom čase tak akože začal "baliť" ďalšiu novú kolegynu, potom ďalšiu.
Boli sme na neho zvyknuté, keď po pár rokoch odišiel z oddelenia, tak nám to aj chýbalo. 😆😆