Ahojte,
zvažujem, že skúsim Driclor. Veľa báb tu píše, že im používanie Dricloru spôsobuje nepríjemné svrbenie a pálenie. 😖 Máte skúsenosť či vám neničí oblečenie keď je tak agresívny ? Ja sa naozaj dosť potím tak to beriem ako moju poslednú kozmetickú možnosť ☹ , už som toho poskúšala kopec a nič mi nezabralo.
Ďakujem 😉
Ja som ho dávnejšie používala, ale stačí tak 1x za týždeň. Keď som si ho dávala každý deň, tak mi to vyžralo kožu a hrozne to štípalo. Teraz to už nepoužívam, lebo je to hrozné chemické svinstvo, ale musím uznať, že to bolo najúčinnejšie čo som mala. Teraz sa potím a smrdím, lebo používam len prírodné dezodoranty ☹ ...
To nevím, ale může způsobit i záněty žil..kamarádka měla, pořádně to promysli...
dáva sa na noc, nie na čerstvo oholené a ja ho dávam raz do týždňa, to úplne stačí 😉 štípať štípe, hlavne na oholené 😀 keď sa človek pozabudne
@viera1107 ano robi flaky na obleceni ale len kym neuschne .treba si ho davat večer .zo zaciatku svrbi, pali, stipe no vsetko dokopy🙂 ale co clovek nevydrží. ...ja sa potim tiez a keď som sa tu docitala o driclore bezala som ho kúpiť .odporucam. inak cim dlhsie pouzivas tym menejkrat ho treba nanasat. A este odporucam urcite precitat pribalovy letak
Ahoj @viera1107 kým stihne vyschnúť tak urobí. Ale keďže sa dáva na noc, tak maximálne na pyžame. Cez deň je to v pohode, pretože sa ráno umýva.