Som včera volala do jojky a teraz mám hrozne vysoký účet za telefón..hlavne, že na obrazovke mali cenu za hovor 2 eura...ja som tam volala v snahe sa dovolať a nikde som sa nedovolala a ono mi to zaúčtovalo za každé vytočenie čísla 2 eurá...som strašne nahnevaná...dnes som si pozrela podmienky súťaže a naozaj tam majú napísané, že za každé vytočenie čísla stiahnu 2 eurá...to teda ženu na materskej potešili☹inak nikdy v živote som do telky nevolala a už ani nikdy nebudem...to budú ľudia prekvapení, keď im príde účet za telefón. Môžem sa nejako brániť, sú tie ich podmienky normálne?Právne platné?
@manzanillaa je to nieco ako zavadzajuca reklama. Na obrazovke pisu hovor, v podmienkach vytocenie - to druhe je uz okradanim. Takze mne tie podmienky normalne nepridu. Nemam vsak skusenost ako sa branit, ale kedze sa budu odvolavat na to, ze to maju napisane v podmienkach, tak asi velka sanca nie je, a ked je, tak asi sudnou cestou a to ta bude zase vela stat.
Kazdopadne, neodpustila by som si asi riadne stiplavy email do televizie, na rozne adresy. Ale som si ista, ze to vsetko maju osetrene tak, ze divak taha za kratsi koniec.
@sorciera24 tie podrobné podmienky mali len na nete a áno, naletela som...asi som mala zatmenie mozgu alebo čo..ja na takéto veci niesom☹myslím to telefonovanie do telky alebo kam inam.
@hradnapani Tak na ten email sa môže jojka tešiť...že sa nehanbia takto zarábať..som si myslela, že je to seriózna stanica, ale asi nie je☹
@manzanillaa
@sorciera24 akurát som dnes hovorila, že ktorý blbec im na to skočí a zavolá tam, lebo výhra je 50 eur, ale konečný účet ti príde aspoň 70 EUR 😀 takže fakt pekná výhra. a malými písmenami je tam napísané, že 2 EUR za minutu, a Voštinar /asi má finančnú krízu už keď sa na to dal/ to len úmyselne naťahuje. Je to presne to isté ako Veštenie na Dome. Štiplavý mail možeš napísať, ale vieš kde to aj s tebou majú, im nejde o 50 eur pre občana, ale o vlastný zisk o ktorý sa delia s Mediatexom. Stále nepochopím, ako sa niekto na toto môže namotať. A hlavne tie prázdninujúce deti, to len bude prekvapko ten účet, predpokladám že majú razom po pekných prázdninách.
/a inak, zaznamenala som že aj Pyco má asi krízu, dnes sa objavil v reklame na Jacobs 😀 /
@maruska24 Ja som to zapla asi v strede relácie a žiadne malé písmenká som si nevšimla ☹ A keby som si nekontrolovala stav, že koľko už mám prevolané, tak ani neviem...a možno by som tam ešte nebodaj zas zavolala🙂Veď manžel mi to dá vyžrať, keď sa vráti z roboty 😒 Aj to mi prišlo seriózne, že tam je Voštinár-ale asi má fakt nejakú krízu, keď vzal niečo takéto nemorálne...to som vďačná, že som nato aspoň prišla...aj keď trochu neskoro
A ja ze pre koho tie odrby typu "volajte, volajte linka je volna" su.
Ved kto by tam volal ked kazdy vie ze len peniaze to vytiahne za telefonat.
Co uz, prezijes, viackrat nezavolas. Ale tiez sa mi nepozdava ze stiahnu peniaze za vytocenie cisla.
A kolko si dokopy prevolala za tuto srandu?
@manzanillaa ved, ked to tam mali napisane, ako tvrdis, tak ako sa chces branit?...ty si si mala poriadne precitat podmienky a ano su normalne, dolezite je, ze ich tam mali napsiane (inak sa cudujem, ze na toto este stale niekto naleti a vola...)