Rigorózne štúdium alebo rozširujúce štúdium

roselyn
12. jan 2016

Chcela by som sa spytat hlavne ucitelov, ktore z tychto studii je lepsie absolvovat a tak si lahsie najst pracu v odbore ucitelstvo na ZS a SS. Ocenim rady z vlastnych skusenosti. Dakujem.

vulka
12. jan 2016

Podľa mňa určite tretí predmet(teda rozširujúce). Načo Ti je titul pred menom a hlbšie poznatky z predmetu, keď súčasná vedomostná úroveň mládeže je značne katastrofálna.

luckymummy
12. jan 2016

Ľahšie si nájdeš prácu, ak budeš mať o predmet navyše. Rigorózne štúdium ti zase na druhej strane pridá fajn peniaze k platu 🙂

roselyn
autor
12. jan 2016

A rozsirujuce studium o dalsi predmet sa studuje ako keby som bola opat na VS (cize statnice a diplomovka na konci)?

sorciera24
12. jan 2016

sama musis vediet, co je pre teba vyhodnejsie, ci potrebujes treti predmet napr. na haldanie prace alebo ucis nekvalifikova ne a potrebujes nan kvalifikaciu, ale kredity za rozsirujuce su uz zrusene, rigoroznym okrem titulu ziskas napr. tych 60 kreditov......sama musis zvazit, co je pre teba vyhodnejsie...

sorciera24
12. jan 2016

@roselyn rozsirujuce studium trva "len" 2 roky oporti 5tim....a ams normalne externe vyucko v blokoch alebo po vikencoch, skusky v semsetroch a jasne, ze na konci statnice a zaverecna praca...

lianka7
12. jan 2016

Rigoroza ako ti uz @sorciera24 pisala da 60 kreditov ale nezvysi sance najst si pracu...to skor dalsi predmet...pozistuj si,aky je vo vasom regione dopyt po uciteloch...nam napr.chybaju jazykari a matematici...

lianka7
23. jan 2016

@roselyn a este mi napadlo...rozsirujuce studium nema v ponuke vsetky predmety,iba vybrane...popozeraj si ponuky fakult.vela stastia 😉