Riešili ste chirurgicky spojené prsty na nohách?

borihh
7. apr 2020

Na oboch nohách mam spojený prostredník s ukazovákom. Už dlhšie si to chcem dat odstránit, ale lekár ma po konzultácii vystrašil, že už by som nechodila ako predtým (čaptala by som a pod.). Dávali ste si to niektorá odstraňovať? Ako ste na tom teraz a koľko trvalo kým ste sa vrátili do bežného života? Myslím hojenie, aké obmedzenia to ma?

brrrrrciatko
7. apr 2020

@borihh moj manzel ma na nohe spojeny prostrednik s 'prstennikom' a tiez mu to lekari neodporucili oddelit. Ze by to mohlo mat vaznejsie nasledky. Tak to ani neriesime. Jemu to nevadi.

lentilkaxxx
7. apr 2020

@borihh Aj bracho to tak má a povie, že toto je to, co ho na sebe trápi najmenej. Je to len kozmetická anomália, ktorej odstránenie by napáchali viac škody ako úžitku.

borihh
autor
8. apr 2020

Pre mňa je to od malička veľký komplex, ktorý neviem prekonať. V lete kvôli tomu nenosím vôbec šľapky ani nič, radšej si parim nohu v teniskách a nikdy som nebola s priateľmi na kúpalisku lebo sa hrozne hanbím, takže pre mňa by to bola úplná záchrana. Chcem skôr vedieť co je po tom lebo sa to neviem dočítať nikde

02122020
11. apr 2020

@borihh moja dcera sa tak narodila do polovicky ma spojene dva prsteky na nohe a este aj vykriveny ako taku hokejku...neboli ju to nevadi jej to a tiez nam to neodporucili chirurg.robit ze pokym s tym nema problemy...teraz ma 12 rokov a neriesime to ani nebudeme