Dobry den.Je tu prosim vas niekto kto byva vo Velkom Lapasi,konkretne v novovybudovanych domoch?Chcela by som vediet ako ste
Len chcem vediet ze kto mu to staval,ci je spokojny so stavbou a s podlahovym kurenim?a ako ma rieseny internet a televiziu?dakujem
@katriina kto to staval ti nepoviem, musim sa ho v pondelok spytat.
Poviem ti zatial co si pamatam.
Predpokladam ze hovoris o tej novej stvrti s betonovou cestou.
Myslim ze spomynal nejake nedostatky developera a ze s nim bude. Zevraj drobnosti. Nejak to nekonkretizoval. Ale to spomynal davnejsie.
Podlahove kurenie si robil sam lebo sa mu nepacilo co mu tam chceli dat.
Elektrinu si robil sam. V tej sa vyzna a ma na to aj papiere.
Myslim ze net ma od radiolanu, telku neviem. V pondelok ti napisem presne co tam ma.
Viem ze im kazat prerobit hromozvod, lebo bol spatne urobeny a v pripade udretia blesku mohlo hrozit poskodenie stavby. Kopa domov ich ma odflaknute.
Ostatne ti napisem v pondelok.
@magmolatus dakujem Ti velmi pekne😊
Dobrý deň, my bývame v tejto časti a momentálne aj predávame náš dom kvôli rodinnej situacii. Ak by ste chceli môžete sa popýtať čo potrebujete.
Inak sme so stavbou spokojni, stale sme chodili kontrolovat ked nieco robili, takze sme to ustriehli. Net mame od obecnych sieti, to tu maju vsetci, lebo iba oni tu maju kable - optika.
@katriina Býva mi tam kolega, 3izbový bungalov na cca 4 arovom pozemku. Skús sa spýtať konkrétnejšie, môžem sa ho spýtať keď sa vráti poobede na firmu.
Nabúchaj mi sem otázky a ja ho vyspovedám.