Rezervačný poplatok v kozmetickom salóne - vaše názory

28. mar 2021

Ahojte len tak ma zaujíma ako takýto krok vnímajú iné ženy 🙂 objednala som sa do salónu ( nie na SR) kde následne si odomna kozmetická vypýtala rezervačný poplatok 20€ s tým že potom mi to samozrejme odráta . Objednavala som sa online .. poplatok som zaplatila kartou . Žiaden problem . Len ma to troska zarazilo 😀 chapem že niektoré ženy sú nezodpovedne , rušia termíny na poslednú chvíľu..a tým pádom salon pride o prácu a stratu času nič nerobenim... ale na druhej strane je to práca s ludmi a s takýmito niečim by jednoducho salóny mali rátať . Samozrejme že nie je problem tých 20€ zaplatiť keď viem že prísť chcem o nič neprídem ... ale mne to zo strany salónu trosku pride trápne takto im to kartou posielať na účet 😀 čo si o tom myslite vy ?

s_a
28. mar 2021

Príde mi to úplne v poriadku. 🙂

licc
28. mar 2021

Aj mne to pride v poriadku

luccija
28. mar 2021

Ak by si bola v koži tej kozmeticky, že sa ľudia objednajú a neprídu by si pochopila😉úplne v poriadku

janai1
28. mar 2021

Neviem co je na tom trápne... Taketo niečo by som uvítala aj na Slovensku

sissy27
28. mar 2021

Za mňa super. Verím, že ak je naozaj relevantný dôvod termín zrušiť, tak to zákazníčku donúti slušne zdvihnúť včas telefón a vysvetliť alebo sa preobjednať a tak nepríde o svojich 20€. Ak je to nejaká lempla, čo si neváži čas a prácu iných, tak je úplne v poriadku, že ju to bude stáť 20€ a kaderníčka/kozmetička má aspoň pokryté náklady na prestoj.

titla
28. mar 2021

Pride mi to normalne. Aj ja som takto platila rezevacny poplatok vizazistke, ktora ma licila na svadbu a presne v den svadby pocas toho licenia jej prisla sprava od klientky, ze nepride. Pre nu vypadok prijmu. A to tato aspon dala vediet...
Rovnako som platila rezervacny poplatok fotografke, dj-jovi, za salu...

majamat
28. mar 2021

ja sice tuto pracu nerobim,a le vela komunikujem s MUA. obcas som neikoho licila, len minimum ludi. a poviem ti, ze polovica sa zachovala nezodpovedne a neprisli.
mnohe MUA s tym amju naozaj problem, ze stracaju zbytocne cas, ktory by mohli venovat praci a zarabat si. preto tie zalohy.

anavianavi
28. mar 2021

v Poprade tiez platime rezervacny poplatok, tiez 20e. Prvy krat ma to prekvapilo, ale uznavam, ze to ma opodstatnenie.

hanah3007
28. mar 2021
Používateľ hanah3007 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od hanah3007.

Veď je to úplne korektný prístup. Mne sa už stalo, že som bola u zubara a fyzioterapeuta oboznámená s tým, že ak zruším termín menej sko 24 hodín pred dohodnutým termínom, mám si byť vedomá toho, že za to napriek mojej neprítomnosti zaplatím.