Zienky. Prosim uz dlhodobo zhanam cukriky resp. aspon ich nazov. Kupovala som ich naposledy po 2003 roku, no nepamatam si ich nazov. Len viem ze mali adrenalinovu prichut. Diki vam.
snad aspon farbu obalu, ako boli balene, aky mali tvar? Cukriky s prichutou adrenalinu by si clovek celkom lahko vybavil ste si ista prichutou? :D
Mne chybaju tie stare oranzove cukriky "Turecky med"
adrenalinova prichut? To si si s niecim asi pomylila 😀 ak chces nazov, najprv napis nieco o tych cukrikoch, farba, tvar, obal aky mali, boli makke, tvrde na cmulanie? Takto ti asi nikto nepomoze...
https://www.google.sk/search?sxsrf=ALeKk02bhoGv...
Google po zadaní "adrenalínové cukríky" toho našiel dosť 🙂
Adrenalinovu prichut by mal pre mna teraz cukrik zodvyhnuty a zjedeny z vonku zo zeme 😂😂😂
Ano boli to cukriky na cmulanie tvrde podobne balenie ako maju euka mentol. Ano vazne bola to adrenalinova prichut. Milovala som ich a kupovala vo velkom.
@kitycat tie este predavaju ten turecky med a su dobre
neviem poradiť, ale mne chýbajú cukríky tofé orion 🙂
To co je adrenalinova prichut? Adrenalin je hormon, to nema chut :D
@rusalinka ja teda ani v googli nevidím nič
Ja sa len smejem na tom opise tej chuti, heh to by ma teda nenapadlo, ze adrenalinova chut
Nemyslíš nejaké pelendrekové ? Lebo tým "adrenalínom" si ma fakt pobavila 😝
Tu prichut si podla vsetkeho pamatas zle, nemyslim, ze existuje nieco ako adrenalinova prichut. Mozno by pomohlo odhalit zahadu, keby si povedala, co su to za cukriky, napriklad ja lubim Beskydky a to by som opisala, ze su tvrde, zelene, okruhle a vonaju za bylinkami. Skus tie cukriky opisat, lebo tym, ze mali "adrenalinovu prichut" asi toho vela nezistis, sa obavam 🙂
@michaella24 mnaaam Slavia, to som nejedla 100 rokov, zajtra ide manzel na tyzdenny nakup, odpadne, ked mu poviem, aby mi kupil cukriky 😀
adrenalín môžeš zažiť, aj život aký teraz vdaka corone žijeme je celkom adrenalínový, ale adrenalínová príchuť neexistuje. Možno si si pomýlila výraz.
@malinovka333 kupila som asi pred rokom ale nebolo to to iste...tieto sa mrvia...tamtie sa prilepili a nesli roztopit tak lahko :D
@kitycat no ja som mala take co by mi aj zuby vytiahli 😀 zalezi ako su skladovane,
@mimca77 aspoň niekoho som inšpirovala 😂 Nech dobre padnú ♥️
@janinka007 Možno ich jedla vždy,keď ju niekto naštval a stúpol jej adrenalín 😂
Boze teraz ked toto vidim sa mi zacnelo za retro keksikom, za vlnkami 😀
ja zase Atlasky a Bari mandle. sladkosti nejem vôbec, ale na toto keď si spomeniem, tak slintám 🙊
ja milujem tie pelendrekove a Cesi ich vyrabaju. tak si ich obcas kupim. to zbastim aj cely balik. esteze ma len 60g.
inak kedysi mali tusim 100g a teraz 80-90g.
ja som milovala take " kesiky" neviem ako sa to volalo a boli to oplatky, take 3D, v tvare orechov, ci nieco podobne a mali v sebe vela vela keksikovej plnky a to kakaovu,a lebo tusim jahodovu. rada som oddelovala klasicke oplatky keksov a oplatku som samostatne vyjedla a dve oplatky som spojila tak, ze an kazdej zostala ta plnka preto som mal a hrubsiu vrstvu plnky, ktora mi chutila. preto som mala rad Vlnky a aj tieto "oriesky"
a pamatate si tie klasicke cokolady, ked bola na obale postavicka dievcatka a tusim vovnutri boli saty s takymi zalozkami? 😀 tusim ich pred par rokmi vydali ako retro, ale uz sa zas nerobia. ja som s take aj vyrabala.
@sisi4 môžeš si objednať 🙂
https://www.ceskoslovenskecukrovinky.sk/vsetko/...
to je aká adrenalínová príchuť???