Reštaurácia na detskú oslavu v Bratislave a okolí

matkal73
15. jún 2011

Prosím poradte mi nejaké miesto pre narodeninovu oslavu pre dceru (11) - niečo s "výbehom" pre deti, ihriskom, môže byť aj mimo BA - pri lese, nejaké atrakcie....Dakujem 🙂

silvia31
15. jún 2011

ahoj, mne kamoška spomínala reštiku Rančík v petržalke, to je niekde pri dostihovej dráhe či ako sa to tam volá 🙂 alebo vyskúšaj niečo takéto - detské tvorivé oslavy MaKiLe (vedia ti aj priestor odporučiť, kde by sa to mohlo konať, sú fakt super) 😉

matkal73
autor
15. jún 2011

Dakujem, Rančík je super, len to majú plné tuto sobotu- nejaka firemna party, už som skusala aj Rolando v Devínskej, Minigolf club v Ruzinove - všetko bud svadby alebo oslavy 40 ludí ☹( idem mrknut na to MaKile...

titkovamiriam
18. jún 2011

železna studienka 😉 -partizanska luka,zazili sme tam detsku party-maminka s kamaratkami ozdobila okolie laviciek a na verejnom grilovisku potom grilovali-deticky sa vyblaznili na miestnom maxi ihrisku 🙂 -prepac nevsimla som si že chces restauraciu-to chce deti vacsinou mc donald party

amelia17
18. jún 2011

velmi mily podnik je aj Byblos pri Kuchajde, da sa tam sediet aj vonku... a skvele varia

krimhilda
Odpoveď bola odstránená
Zobraz