Ahoj idem sa trosku postazovat 🫤mam vodicak ide mi to celkom dobre ale mam neskutočný respekt a strach keď idem.. proste som strašne opatrna a mam také pomalé reakcie že si postojim dlhšie na križovatke pokiaľ som si není na 1000 istá alebo na kruhovom objazde čakám tiež .. proste ešte nemám rýchle reakcie na rozhodovania.. dnes som bola s manzelom a išla som na križovatku a on ze pod pod môžeš rýchlo ja som proste išla a naraz mi to zhaslo... áno viem som úplný začiatočník ale teraz si prídem v tom nemožná 😔 manžel zacal po mne kričať ja potom tiez ... aké ste mali začiatky šoferovania?
Ja som pri prvom nasadnutí do nášho auta orýpala spätné zrkadlo a celé spolujazdcove dvere presne preto, že na mňa niekto tlačil, že choď… 🙈 odvtedy mi do toho nefrflali.
Postupne získaš istotu, ako sa hovorí tréning robí majstra - len si musíš veriť a trošku sa upokojiť.
Pre začiatok jazdi sama alebo s niekým, kto ťa povzbudí, nie s manželom, ktorý po tebe kričí.
Tak za prvé muž nemá čo na teba hulákať, za druhé mu povedz, že za volantom si ty a máš vodičák, tak nech je ticho, lebo môže ísť peši
Jazdi sama
@andrea_82
@marcellka32
@patka06
@nikiki29
Ďakujem za podporu.. proste som cítila taky tlak tak som išla na tej krizovatke a tak to aj dopadlo.. on naučí poradí mi ale proste si myslí že budem jazdiť ako on... ale to nejde ja som úplný amater a nemám ešte také rýchle reakcie..
to chce prax... jazdiť, jazdiť, jazdiť
mňa na začiatku šoférovania muž tak nervoval, stále rýchlo , rýchlo , všade rýchlo, až sme raz išli zo servisu za sebou ,bol si pre svoje auto a na vyjazde zo servisu v križovatke som do neho buchla zozadu , lebo som myslela ze už ide ide a nešiel ale ja hej 😄 chcel rýchlo, mal rýchlo. Odvtedy je ticho. Len jazdí veľa sama , dostaneš sa do toho neboj sa a po čase ani nebudeš vedieť, že nejaká križovatka tam je. Pôjde to samo.
Ale ja najradšej jazdím stale sama v kľude, len rádio a nikto po mne nehuci.
Neboj, presne take iste. Neznasam, ked mi niekto hundre do soferovania. Aj po 24 rokoch sa najradsej na krizovatke obzeram a rozhodujem sama, nechcem od nikoho, aby mi hovoril, kedy mam ist.