Ahoj baby, vracali ste tovar inak ako cez kuriéra? Mal prísť 4.5 a neprišiel pre balík, pisala som tam včera mail, 0bodov. Tak že či môžem poslať na tj adresu do BB? Ďakujem
Ja som vracala tovar do Reserved. Nechcela som platiť kuriéra,tak som im napísala alebo zavolala, už neviem na zákaz.oddelenie či ako sa to volá. Tam mi povedali,že môžem aj poslať.Alebo sa dá vrátiť aj osobne na predajňu, hoci to bolo kupované cez e-shop.
Môj mal prísť v pondelok a došiel dnes, podľa mňa teraz mali toho veľa, lebo mali doručenie zadarmo, skus tam zavolať. A ako si vyplnila formulár na vratenie? Cez tvoj profil?
Tak baby prišiel nakoniec dnes, inak akože som pisala na tu zákaznícku linku. Doteraz ani obraz ani zvuk ✌️
Ako to vlastne funguje s vrátením tovaru? Musím vyplniť formulár, ktorý mi došiel a zabaliť ho spolu s vecami a vypísať adresu? A ešte niečo? A kuriér? Ako ho vyplatiť? Ďakujem
Ja som raz vracala na danú adresu ale bez kuriéra a vrátilo sa mi to naspat
Ďakujem vám 😘
Baby, tieto informácie najdete presne v obchodnych podmienkach na stranke.
Aj vám kuriér meškal? Načo je dobré uvádzať dátum, kedy má prísť kuriér, keď aj tak nepríde? 🤔 A ešte ma zaujima jedna vec, kuriér vám dal nejaké potvrdenie o tom, že od vás balík prevzal?
@nelinka81 chodi o den neskôr. On dostane prikaz - teda tie nalepky OD nich neskor ako si objednate. Pytala som sa na to, lebo ma 2 tyzdne naháňal.
Neposielala by som, môžu sa potom tváriť, že im nič nedošlo a okrem toho ak oni posielajú kuriéra tak načo to budeš ty posielať poštou. Ale mne sa inak zdá, že v reserved môžeš vracať veci aj do obchodu nie?