Ahojte. Mate niektora skusenost s renovaciou od slnka vyblednutej ciernej striesky na kociku? Rada by som pouzila nejaky vhodny trvaci, netoxicky a pre dieti bezpecny spray. Aky by ste mi odporucili a ako dlho vam vydrzal a opat nevybledol?
Dakujem vopred za kazdu radu🙏 Eva
Ja mám podobný problém, tiež neviem odmontovať striešku zo športovej časti. Látkovú časť mám pripevnenú ku časti kočíka z ekokože. V starých diskusiách na MK som našla ženy, ktoré si takto vyblednutú látku nastriekali sprejom Dupli Color, je to sprej určený na textil a boli spokojné a takisto to vyzeralo super, pridali tam aj nejaké fotky pred a po. Spreje som objednala aj ja a cez víkend sa do toho pustíme a uvidíme čo z toho bude. 🙂
riešila som to spreyom...kúpila som v umeleckých potrebách...
@deti95060810 prosim, takyto by to mohol byt? Dakujem
@klaudia_123 dakujem pekne, aj na tento spray som myslela😉 asi ho kupim, len aby bol pre deti nezavadny
@klaudia_123 poslete potom nejake foto pred a po? Potesili by🙏👍 vdaka
@eva64 samozrejme pošlem, dúfam, že sa vydarí 🙂 áno aj ja som chcela taky bezpečný sprej...na tento som sa žiaľ nedočítala recenzie ohľadom toho, len som čítala tie skúsenosti iných mamičiek a boli s ním spokojné, tak dúfam, že je nezávadný ale myslím si, že bude, keďže je to určené na textil a dá sa aj prať pri 30°C 🙂 s fotkami budem na vás myslieť 🙂
@klaudia_123 dobry den, prosim info, ako prebieha farbenie kocika?🙏
@eva64 Dobrý deň, myslím na vás. No bohužiaľ tento víkend sme striešku nefarbili, manžel dostal COVID, čiže sme to odložili na ďalší týždeň a pevné verím, že sa k tomu dostaneme. Hneď ako striešku nastriekame, vám pošlem fotky 🙂
@klaudia_123 tak skore uzdravenie, budte zdravi🙏🍀
@deti95060810 dobry den, prosim, ta farba sa naniesla vo vrstve, prekryla povodnu strukturu latky, alebo vsiakla? Zostala strieska tvrdsia, alebo pekne pruzna? Striekali ste len 1 vrstvu, alebo viac? Dakujem pekne za odpoved
Ahojte, dnes som pouzila dupli color cierny sprej na cierny kocik a funguje to☺️Len ho uz nepotrebujeme tak predam dalej ak by mal niekto zaujem☺️
@sabinkanovak1 aka by bola cena z obyc.postou?
@sabinkanovak1 dobrý deň, môžem sa opýtať, náhodou foto ako to vyzeralo po farbení nemáte? Prípadne nejakú recenziu? Ďakujem
@eva64 možno by bolo.lepsie dať si ušiť novú striešku..mňa na môj kočík vyšla 30€