Ja neviem aj vám príde ten Rene taký šašo ?😂😂😂
Myslím si že bez Zuzany by bol nikto a ja by som pri nej čakala niekoho “lepšieho”
Pasák a díler stačí nie?
šašo? slabé slovo...
Podľa mňa oni sú obaja úplne to isté.. ale sú úspešní....takže?
Oni sú šašovia obaja. Také celebritky pre jednoduchších.
@1ryba Celebritky pre jednoduchsich,velmi trefny vyraz.
Neboj sa onho,ten bol aj bez zuzany dobre zabezpeceny a nie,saskovanim si urcite nezarobil ani nezaraba 🤣
Čakala by si pri nej lepšieho? Vajce k vajcu.... Veď sú úplne rovnakí
@lucia__27 vies nikoho si nezastavam,
ale su medialne znamy, radi sa ukazuju ze maju prachy, vela ludi im preto podla mna zavidi,
niekto take veci neprekusne,
Netvrdim ze ty,
ale ako ho poznaju, akoze siel okolo nich a Zuza bola playmate, tak im z toho vychadza ze ona je .... a on je pasak?
Uz len oni niekoho zaujimaju?
@b_a_m_b_i tak Rene patril k taxikárom, ktori uctovali vysoke poplatky za prepravu, čo volakedy v Ba fungovalo, že si turista za 3 km zájazdy zaplatil 5000 korún, o inych veciach neviem. Ale boli to v Bratislave take divoké casy. Mladý chalan, nie zo Zrovna bohatých pomerov, sa snazil urobiť peniaze. Podstatne je však, že sa podľa mna unormalnil, aj Zuzana. S nou som sa zase stretla nedavno kvôli pracovným povinnostiam a uprimne má prekvapilo, že jej to veľmi pali a tam, kde je, nie je v jej prípade len o šťastí, že si v správnom čase zalozila ucet na Ig, ale aj vie otáčať peniaze. Zamestnáva veľa ludi, plati extrémne vysoke dane statu, DPH (to vidno z verejne dostupných výkazov), podľa mna je z môjho pohladu uspesna, úspešnejšia ako on. A všeobecne k téme, laska je slepa a evidentne sú spolu spokojni, tak prečo nie🤷🏻♀️
@b_a_m_b_i s drogami mali obaja opletačky, ja ani nie som z BA a viem to, vie to každý kto si vie dať 2 a 2 dohromady🙂 hádam si len ľudia nemyslia že toľké peniaze majú z jej zazracnych kremikov a kolagenov… v drogách sú až po usi a úprimne nebiem prečo ešte nesedia v base .. ale o tom že by bol pasak neviem, ale je fajn že robí aspoň tie koncerty pre ľudí
Haha 😁 také slovenské "celebrity" ma nezaujímajú. Nechápem ako niekto si dobrovoľne zaplatí a aby mohol počúvať jeho sračky 😁
@b_a_m_b_i ty asi nebudeš najostrejšia ceruzka v peračníku...že ?
@spanielka44 ja som s nou pracovne spolupracovala. Ona má skutočne predajnu silu, je TOP influencer na Slovensku, a ziaden influencer zo Slovenska sa na ňu nechytá, lebo má vychované publikum, aby nakupovalo (podľa jej slov si už vybera spolupráce a ani neberie každú blbosť, takze by mala odporucat aj kvalitne produkty). Neviem zhodnotit minulost, Ale teraz s drogami rozhodne nerobi, nie je na to absolútne odkázaná, lebo si vie zarobiť neskutočne peniaze. Takze Ano, tie peniaze má z predaja kolagenov a kremikov.
Divná diskusia🤣 veľa Sloveniek sú známe Vdaka šikovným mužom, takisto by bez nich neboli známe a nehrali sa na niečo čo nie sú 🤣 a Rene aspoň ma prácu, chodí, koncertuje, či?