René Strausz

6. sep 2024

Ja neviem aj vám príde ten Rene taký šašo ?😂😂😂
Myslím si že bez Zuzany by bol nikto a ja by som pri nej čakala niekoho “lepšieho”

jaass
6. sep 2024

Divná diskusia🤣 veľa Sloveniek sú známe Vdaka šikovným mužom, takisto by bez nich neboli známe a nehrali sa na niečo čo nie sú 🤣 a Rene aspoň ma prácu, chodí, koncertuje, či?

janai1
6. sep 2024

Pasák a díler stačí nie?

deti95060810
6. sep 2024

šašo? slabé slovo...

klarissa25
6. sep 2024

Podľa mňa oni sú obaja úplne to isté.. ale sú úspešní....takže?

1ryba
6. sep 2024

Oni sú šašovia obaja. Také celebritky pre jednoduchších.

maminkadeticiek
6. sep 2024

@1ryba Celebritky pre jednoduchsich,velmi trefny vyraz.

marca12
6. sep 2024

Neboj sa onho,ten bol aj bez zuzany dobre zabezpeceny a nie,saskovanim si urcite nezarobil ani nezaraba 🤣

luliu
6. sep 2024

Čakala by si pri nej lepšieho? Vajce k vajcu.... Veď sú úplne rovnakí

b_a_m_b_i
6. sep 2024

@janai1 a to mas odkial prosim ta?
Nie vazne len sa pytam ako si niekto dovoli nieco take pustit do eteru
Niesom fanynka ani Z. Plackovej ani jej muza, dokonca nemam ani ig ucet,
len ma toto strasne zaujima ako moze niekto nieco take napisat,
ty si ho pri tom videla alebo co?

lucia__27
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
marca12
6. sep 2024

@b_a_m_b_i V BA a okoli je on velmi znama firma. To nie je jedna tetka povedala.

b_a_m_b_i
6. sep 2024

@lucia__27 vies nikoho si nezastavam,
ale su medialne znamy, radi sa ukazuju ze maju prachy, vela ludi im preto podla mna zavidi,
niekto take veci neprekusne,
Netvrdim ze ty,
ale ako ho poznaju, akoze siel okolo nich a Zuza bola playmate, tak im z toho vychadza ze ona je .... a on je pasak?

lucia__27
6. sep 2024

@b_a_m_b_i to je na veľmi dlhú debatu, nie si asi z Bratislavy však nie ? Tie roky čo som popisala, ľudia vedia , poznajú ho a ju tiež

oli18
6. sep 2024

Uz len oni niekoho zaujimaju?

janai1
6. sep 2024

@b_a_m_b_i v BA známa firma. Ju predával v Dubaji a on keď robil taxikára tak diloval

tramtada31
6. sep 2024

@b_a_m_b_i tak Rene patril k taxikárom, ktori uctovali vysoke poplatky za prepravu, čo volakedy v Ba fungovalo, že si turista za 3 km zájazdy zaplatil 5000 korún, o inych veciach neviem. Ale boli to v Bratislave take divoké casy. Mladý chalan, nie zo Zrovna bohatých pomerov, sa snazil urobiť peniaze. Podstatne je však, že sa podľa mna unormalnil, aj Zuzana. S nou som sa zase stretla nedavno kvôli pracovným povinnostiam a uprimne má prekvapilo, že jej to veľmi pali a tam, kde je, nie je v jej prípade len o šťastí, že si v správnom čase zalozila ucet na Ig, ale aj vie otáčať peniaze. Zamestnáva veľa ludi, plati extrémne vysoke dane statu, DPH (to vidno z verejne dostupných výkazov), podľa mna je z môjho pohladu uspesna, úspešnejšia ako on. A všeobecne k téme, laska je slepa a evidentne sú spolu spokojni, tak prečo nie🤷🏻‍♀️

b_a_m_b_i
6. sep 2024

@lucia__27 veru nie som z BA

spanielka44
6. sep 2024

@b_a_m_b_i s drogami mali obaja opletačky, ja ani nie som z BA a viem to, vie to každý kto si vie dať 2 a 2 dohromady🙂 hádam si len ľudia nemyslia že toľké peniaze majú z jej zazracnych kremikov a kolagenov… v drogách sú až po usi a úprimne nebiem prečo ešte nesedia v base .. ale o tom že by bol pasak neviem, ale je fajn že robí aspoň tie koncerty pre ľudí

b_a_m_b_i
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
candii
7. sep 2024

Haha 😁 také slovenské "celebrity" ma nezaujímajú. Nechápem ako niekto si dobrovoľne zaplatí a aby mohol počúvať jeho sračky 😁

belaanabela
7. sep 2024

@b_a_m_b_i ty asi nebudeš najostrejšia ceruzka v peračníku...že ?

tetapetra
8. sep 2024

@b_a_m_b_i prečo nie sú v base? Lebo zásobujú drogami a "exkluzívnymi " spoločníčkami "podnikateľov" a politikov. Aj firma kde akože daruje svoje autá je práčka peňazí.

b_a_m_b_i
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
luliu
8. sep 2024

@b_a_m_b_i Zuzka, si to ty?

b_a_m_b_i
8. sep 2024

@luliu 🤣

tetapetra
8. sep 2024

@b_a_m_b_i určite 😂😂😂

tramtada31
8. sep 2024

@spanielka44 ja som s nou pracovne spolupracovala. Ona má skutočne predajnu silu, je TOP influencer na Slovensku, a ziaden influencer zo Slovenska sa na ňu nechytá, lebo má vychované publikum, aby nakupovalo (podľa jej slov si už vybera spolupráce a ani neberie každú blbosť, takze by mala odporucat aj kvalitne produkty). Neviem zhodnotit minulost, Ale teraz s drogami rozhodne nerobi, nie je na to absolútne odkázaná, lebo si vie zarobiť neskutočne peniaze. Takze Ano, tie peniaze má z predaja kolagenov a kremikov.