Relácie Teleráno a Televízne noviny na Markíze

ssisska
4. feb 2013

VIem ze to s Tv Markiza uz ide dole vodou a prepustanie je na dennom poriadku.Bozie mlyny melu pomaly a isto a stolicky sa trasu pod vsetkymi co tam pracuju pomaly 15 rokov,Najviac kritiky si vysluzili Puskarova a Svajda.Co sa Vam na tejto televizii paci a co naopak nie a co si myslite o moderatoroch a redaktoroch tejto televizie?

swarovski
5. feb 2013

@ssisska odkedy je p. Krejca šéfom spravodajstva, je to tragédia na zasmiatie 🙂 sa to nedá pozerať. Poloamaterizmus, smiešne živé vstupy o ničom, správy o každom prde nejakého sedliaka a nič podstatne sa človek nedozvie. Podľa mňa to nie je o moderatoroch. Naopak, správy na rtvs sa mi začínajú páčiť a top je česká televize...
Teleráno nesledujem....

sante81
5. feb 2013

suhlasím s príspevkom vyssie, prepli sme na Rtvs.

maruska24
5. feb 2013

@ssisska
@swarovski neviem či kvalita a úroveň správ či telerána sa zhoršila príchodom p. Krejču. Tieto formáty sú hlboko pod úroveň už niekoľko rokov. Proste samé koktanie, prázdne šplechy, prerušované reklamou a upútavkami a vkuse tie isté tváre dokola. Švajda je tam už roky /a aj tak sa nenaučil poriadne moderovať správy/ a chcelo by to už niečo nové, neopozerané a živšie. A telerano? Nepozerám už dlhšie, lebo to pobehovanie od stola k stolu, kade tade po štúdiu len preto že je natrieskané hosťami a aby sa to celé stíhalo tak relevantná informácia a podstata uniká. Úprimne, keby celú Markízu aj hneď zrušili, nechýbala by mi. Nič plnohodnotné neprináša. Na správy si pozriem buď RTVS alebo TA3.
A k tomu prepúšťaniu, no toho koho by mali, na toho asi dosah nemajú.

jazmina83
5. feb 2013

markízu nesledujeme skoro vôbec,filmy sa pozerať nedajú,reklama každých 10 minút,najlepšie ak ju dajú 2 minúty pred skončením filmu či seriálu, televízne noviny katastrofa,vo svete sa udeje veľa veci ale u nich je to naozaj o každom prde,najviac má vsak rozčuľuje Puskarova ako moderátorka,osobne proti nej nič nemam,je zlata a určite dobrá novinárka no na moderovanie nie,či ide o nejakú tragédiu alebo vtipnú správu,povie to rovnakým výrazom a tónom,ani mne by markiza nechýbala 😝

bets
5. feb 2013

Markizu takmer nepozerame, synovi sa tam akurat pacia sportove spravy (frajer na zaver). Inak spravodajstvo je katastrofa, vadia mi nielen bulvarne spravy ale aj to nastavenie bulvarneho formatu, ked vyskoci velka titulka. filmy a serialy nie su podla nasho vkusu, viac sa zameriavame na kanaly, kde program nie je prerusovany reklamou. ale celkovo TV pozerame malo, vyhladavame si konkretne veci podla nasho vkusu a napriek velkemu mnozstvu kanalov, dokazeme nieco dobre najst max 2x za tyzden. ked uz mam pozerat film prerusovany reklamou, tak si ho nahravam, aby som reklamy mohla pretocit.

malinkaaninka
5. feb 2013

som si dala záväzok,že markizu vymažem z oblubených programov,ked ide byť superstar.pozerám ju málo,ale aj to počas krátkeho prepnutia x krát trafím uputavku na superstar.čo bude,ked naozaj začne???a tie uputavky na ostatne filmy a ich tvorbu?hlasom ako keby šiel koniec sveta oznamuju megafilm čo ma cez desať rokov a bol vysielany už aj regionalnymi televiziami pomaly 😝 😝 😝
Puškárová so Švajdom by mi nevadili,keby sa nepotrebovali pretŕčať na výslní.myslím že Zlatica je profesional a klobuk dolu,ale jej sukromny život,šaty nohavičky dieťa auto ma nezaujíma.
takže suma sumarum,mame dobry antikvariat s kopou kníh na dlhe zimne večery,mame film+ a filmbox,správy na sme.takže mi nik nestojí s devinou pri hlave aby som musela pozerať odpad..

gubcikova
5. feb 2013

my tiež markízu nepozeráme.filmy 0bodov,seriáli otras

aamina
5. feb 2013

Ja si myslím, že tá najväčšia katastrofa v markize nastala, ked odišiel Mika a nastúpila Ťapáková. S riadením ju usmerňuje anjel z modrého enba, ktorý si na ľudskom nešťastí stavia svoju prestíž ( aj ked netvrdím, že tým ľuďom relácia nepomáha, ale on ma už vytáča do nebies a s tou jeho facebookovou stránku, kde píše ešte aj to, či mu dnes trávilo dobre alebo nie). Tie ich večné upútavky o modrom z neba, každú nedeľu rozboril v relácii zo zákulisia markízy uvádza, čo sa bude diať v nasledujúcom modrom z neba, ako keby iné relácie v markíze nemali. Lampáreň, na ktorú som sa každú nedeľu tešila presunuli na pondelok, kedy ked prídem z práce neviem čo skôr a nie si sadnúť a pozerať ju. Rovnaké je to aj s reflexom, len jeho veľká škoda je v tom, že má nevhodný vysoelací čas. Myslím si, že práve dvojica Ťapáková a Rozboril budú kameňom úrazu celej Markízy. Škoda, že to tam z kompetentných nik nevidí

lea641981
5. feb 2013

sledujem Burlive vino 🙂 Nela Pociskova je hviezda a je dnes aj v telerane 🙂 takze kuk aj telerano 😀 inak nepozerame ani spravy na Markize 😝
Puskarova je jedna umela panula 😅

barcelona94901
5. feb 2013

teleráno išlo dole vodou,je nepozerateľné
nepáči sa mi -veľa reklamy,správ,ktoré opakuju...množstvo hostí,každý povie dve vety a človek sa zbytočne na niekoho aj tešil 😠

televízne noviny,ak už.,tak iba na STV ,TA3
pretože markíza a joj su uplny shit ,krimi,vraždy,degeši,,
ked som videla správy na markíze,mala som pocit,že žijeme v romskej krajine,kde by som nemala ani vychádzať z domu,pretože ma niekto zakiluje ,prepadne 😕strašne depresívne ☹

seriál,film,show ? na jedno kopyto s jojkou ,ked dá jeden chujovinu ,musí sa opičiť aj druhý ,posledné roky katastrofa

rozprávky pre deti? je to výsmech,ked niečo konečne má byť ,reklamuju to mesiac a daju to večer o pol deviatej ,kedy končí?ked už aj ja spím,nieto dieťa,čo má ráno vstávať do školy
ešte aj tým deťom tam pchaju nekonečné reklamy a neštítia sa , dať ukážku na seriál s vraždou..na rovinu ,su to hovadá !
aj doobeda vraždy,násilie ,,preto ani nemože byť u nás pustená tv,mne to vadí,nie to,ešte deťom ! aleluja za dvdčka,youtube...a hlavne KNIHY
radsej pustím dvd ,než tv a ked už tv ,tak chválim STV ,ktorá milo prekvapuje a hlavne bez reklám 😀
STV 2 tiež prekvapilo,no markíza sa prepadla na samé dno

katkapapacova
5. feb 2013

no dobra tema, telerano nepozeravam, kedysi ano ale islo to dole vodou, televizne noviny no pozeram ale popravde clovek ma chut pri nich spachat samovrazdu, rozpravky daju v sobotu vecer, cez den okrem housa tam nic nejde,mne osobne chybaju komedie, rozpravky a stara markiza, celkom sa mi pali pobedne relacie, teraz su to same kraviny, jojka ani nevravim,slovenske serialy nepozeram lebo ich nemusim ale ked ich davaju ok len je ich privela a nic normalne nejde, ked ide ide to neskoro vecer,tak asi tak

maruska24
5. feb 2013

téma Markíza by zniesla veľa, dnes prebehlo v médiách že napr. taký formát ako Partička /je síce pravda že nie každý tento štýl zábavy mal rád, ale aspoň tam neboli nadávky a nemiestny humor/ daná tv nemieni už dávať. Zato také niečo ako Farma či nekonečná superstar tak to bude na obrazovke znova. Čo k tomu dodať. Asi naozaj celú televíziu riadia američania a ťapáková nemá inú možnosť len skákať tak ako oni pískajú, alebo neviem. Na výčitky a reakcie divákov nereagujú, archív spoplatnili a robia si čo oni chcú a ešte aj zavádzajú zo sledovanosťou. Ešte že existujú aj iné programy a je tu možnosť voľby. A v poslednom čase mi mnohí potvrdili, že okrem tých televíznych novín na iných programoch telku ani nezapínajú a vôbec im nechýba. 🙂

maca_p
5. feb 2013

som dnes rano mala telerano vynimocne, ale teda kveta horvatova sa mi vobec nepaci, je preafektovana a pri dnesnom rozhovore s nelou bola otrasna... dokonca mi proslo, ze sa robi viac hlupa ako je... naopak, kedysi davno som mala som oblubenu dvojku hospodarova a stefan dvorsky a tych sa zbavili. janke hospodarovej podla mna moc nejdu tie sportove noviny, ale do telerana sa mi hodila.
minule tam mali opät tu moniku haklovu, no stetka na pohladanie, a nech mi prepacia, som dost liberalna ale tahat stetku rano do telky, ako obhajuje, ze sa polonaha predvadza a ze svoje vyvadzanie dokonca prediskutovava s jej malymi detmi je totalna sracka. s prepacenim..
ale inac ficime iba na detskych kanaloch, cize v podstate pozeram markizu minimalne... sem tam mam chot si pozriet vymenu manzeliek a pestunku, ale ako na potvoru bud deti nechcu zaspat, alebo na to zabudnem 😀

maruska24
5. feb 2013

to kto je tá haklová? je v každom médiu, na každej spoločenskej udalosti a pritom ju vždy vidím len ako vulgárnu zastaralú rajdu. Čo ona také urobila že je hodná toľkej pozornosti a ešte aj v raňajšom vysielaní? to je niekoho manželka, alebo nejako prispela k dobru spoločnosti či kto to je vlastne. 😨

hradnapani
5. feb 2013

telerano, kedysi v dobe ladovej som ho ako pubertacka pred odchodom do skoly sledovala, to bolo este v casoch, kedy boli rozboril a kveta fajn moderatori, taki veseli, neotrepani, aspon sa mi to vtedy zdalo. Ale za posledne roky je to tragedia... aj ked tam dotrepu zaujimavych hosti, tak sa ich opytaju dve hole vety, vobec nerozvinu nic zaujimave a presunu sa k nejakym trapnym spravam zo sveta soubiznisu... takze nie. Nastastie, teraz mi ziadne telerano nehrozi, takze o starost menej 😀
S relaciami Ceskej televizie sa to neda ani len porovnat (to sa tyka aj inych relacii, napr. Damsky klub na rtvs - Sama doma) - uroven moderatoriek je neporovnatelna.
spravy, nepozeram zo zasady, stacia mi v pisanej podobe.

maca_p
5. feb 2013

@hradnapani damsky klub, najmama, sama doma, to su relacie, ktore by som ani nezapinala, ale sa celkom dobre pobavim, ked na roznych diskusiach potom citam odozvy najsupermam na najsuper temy, ako dojcenie, spanie v spolocnej posteli, prikrmy. proste z malichernosti dokazu zenske urobit slona. pritom je jedno, ako bude dieta nasytene, hlavne, ze bude a ze bude mat rodicovsku lasku a podporu a to je dolezite....

hradnapani
5. feb 2013

@maca_p s prvymi dvoma mas pravdu 🙂 tu novu supermatku som zahliadla dvakrat a pre mna je to nepozeratelne cosi. Ale tu cesku relaciu som si nejako oblubila, v informaciach idu do hlbky, tie panie nie su na moj vkus afektovane, takze pre mna asi najpozeratelnejsie,ked mi to okolnosti dovolia.
A s ostatnym co si napisala plne suhlasim!

sasa2
5. feb 2013

Fajn téma ,plne súhlasím .človek sa tam už nemá na čo pozrieť a tak radšej nepozerám.A nikdy som nechápala ako môžu televízne noviny na markíze vyhrať nejakého ota či toma či čo to mali?

domidomi
5. feb 2013

čo sa týka markízi tak už dlho nula bodov. Celý deň program o ničom sto ročné seriály, ktoré opakujú každý rok, alebo kriminálky stále o tom istom, televízne noviny natiahli na hodinu medzitým niekoľko reklám - mňa osobne to nebaví pozerať tak dlho. Kedysi mali tv noviny 20 minút a boli akčné, výstižné a pútavé. Puškarová mi vyhovuje je podľa mňa profesionálka a do tv novín sa hodí. Teleráno to nič už dlhú dobu. Na každého hosťa dve minúty, stihne sa iba nadýchnuť a už skáču do inej témy a do toho milión reklám. Neznášam "novinky v showbiznise" kto, s kým, kedy ,ako ma fakt ráno nezaujíma. A večerný program všetko sa celý rok točí iba o reality show, všetky prachy do toho natrepú a potom nevedia dať ani dobrý film, a ani program, lebo ho nemajú za čo kúpiť. celé zle, ale oni sami takto strácajú divákov.

mami.sk
5. feb 2013

na TV Markizu sa už dlhšie nedá pozerať 😒 Doteraz som si to až tak neuvedomovala lebo keď človek ráno odíde do práce a večer príde, k tomu rodina a všetky povinnosti tak som skoro vôbec telku nepozerala. No už som dlhšie PN a veru mám možnosť častejšie pozerať lebo sa dosť nudím ale je to katastrofa ☹
Správy sme začali pozerať na RTVS , neznášam reklamy cez filmy 20 min film a potom ide 15 min reklamy 😠 a cez správy to je už fakt vrchol 😠
Ostatné si pozriem radšej na českých programoch hlavne ČT1 v nedeľu , Prima a Nova sa ešte dajú pozrieť občas, na Nove napr. ide reklama max. 4 min. Veľmi radi máme Discovery , Spectrum a pod.
Teleráno prepínam hneď ☹

labelo
5. feb 2013

Markizu nesledujem už aj dva roky,podla mna Markiza je ten najhorsi odpad medzi televíziami,ja som doma zakazala iba čo len prepnut na tento program a ked nahodou manzel cvaka a chvilu sa kukne na spravy a ja tam zhliadnem Puškárovú alebo Švajdu najradšej by so to rozbila a chudakovi manželovi vynadam,že to pozerá 😀 táto dvojica mi dviha žaludok,tak nesympatický ako títo dvaja mi už dlho nikto nebol....

maruska24
6. feb 2013

@sasa2 no mohli, lebo iné ani nemali 😀 😀

maruska24
6. feb 2013

a k tým reklamám cez televizne noviny, no hold niekto im tie mastné platy zaplatiť musí a reklama je práve to čo ich živí.