inac,ma rozosmial zenaty DJ s tou blondýnou v sene,som zvedava na buduce. chuda jeho manželka,ale asi je zvyknuta 😉 pri jeho praci 😎
nevevííííím,že nik nepozeral ...ako tomu starcovi upiekli a dali zjest zdochnutu rybu,čo našli v potoku .. dnes to bude cele 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@mamartinka a ty iba všade linky davaš?nemaš svoj nazor?
Pozerali ste?Vyzera ze zajtra bude husto 😕
Ja drzim palce Lenke. Je to baba, ktora sa ani roboty neboji, ziadna fiflena a ma moj obdiv, ked vychovava 6 deti ( z toho 3 cudzie).
No to s tou rybou bol vrchol... fuj .. uz asi nikdy nebudem jest ryby .... inak je to zaujimave ... hehe .. a o aku vyhru tam ide?
Dnes opet o 20.00 Farma.
tehulka je fakt sikulka, ved pri takej rodine /6deti/ sa ma co obracat. uz viem, co je to angyn ,ale co ma spolocne s michalovskym angyn mlynom - obdoba kosickeho lunika9. 😀 😀 😀
dnes opat pozriem, snad sa sef nepos....l z ryby. 😀 😀 😀
mne sa to hrazne pači,ten chalan je dobry -ten stolár a ta mamina,vidieť že sa roboty neboja 😉
Tak co hovorite na dnesnu cast?Ale dali sefovi co?Ten im ale da asi aj cela farma bude lietat.A tie slova pekne.Sa smejem je tam aspon sranda 😀
Vcera som sice nepozerala , az z netu som zistila , ze ferletak vypadol ☹ - bol to srandista, na koho budem teraz smatret? ☹
velky sejk mi vtipny nepripadal - skor trapny, ved si vsetci z neho robili srandu. dokonca aj majitel farmy sa bavil,ked mu kocky vraveli,co je zac. asi pozriem vcerajsiu cast na nete, ozaj - uz vieme, kto bude sefom teraz?
tak aspon jedna mne podobna. Podla mna bol fest trapny
no čo,nikto ???? nikto nepozera ??? 😀 😀 😀 😀 😀 neverííím 😀