Ahojte, tento rok sa mi uz viackrat stalo ze som v hobby markete kupila kvet v crepniku a zacal hnit este skor ako som ho stihla prvy raz poliat. Ma zmysel to riesit? A vyriesim nieco? Dakujem
@marcellka32 toho sa obavam ze ma odbiju ze som si ho sama preliala.
@really8 aký to je kvet a koľko stál peňazí?
@marcellka32 nejaky sukulent tucnolisty. Kedze je to kaktus tak som ho vobec nepolievala a uz 2 z troch stoniek odhnili. Uplne sa rozpadli. Stal 4e takze nejde o peniaze ale stve ma to. Clovek si kupi novy kvet pre radost a miesto toho smutnonastvane pozera ako dochne cudzou vinou. Keby sa stane raz ale to je snad uz treti toto leto.
@really8 ja čo som si kupovala kvety z Terna alebo dokonca Kauflandu hortenzie, tak ked vydržali mesiac, to bol rekord, väčšinou na 4.deň uplne vykapali, tiež by ma zaujimalo, čo do tych kvetov davaju, že nevydržia
@karolinakr to som uz prestala kupovat v takych obchododch. Ale ze uz aj v hobbymarkete kde maju byt ludia ktori sa o kvety vedia starat tak to je fakt uzasne.
@really8 no popravde ani kvet za 4 eura by nemal hneď skapat, ale asi by som neriešila....môj kvet stal 25, takže som sa po týždni odhodlala a išla, vrátili my peniaze, hovorila že dovážajú kvety z Holandska a nevydržia cestu ...lenže za to ja nemôžem
Kamarátka kupovala v OBI olivovník - a pýtala som sa jej prečo z OBI , lebo tam majú kvety take že hneď zednu a ten olivovnik stal cez 200€
a ona na to že sa bola pýtať na informáciách že máte aj na kvety záruku a keby jej vyschol že jej vrátia € 😂😂
Takze aj na kvety platí záruka.
Áno išla som po týždni, keďže kvet doslova zhnil bez toho aby som ho poliala, on už došiel zrejme vadny, ale nebolo to vidno....bolo to drahé, ja nemám peniaze na vyhadzovanie, peniaze mi vrátili