Reklamácia - zničené tenisky

ciernafretka
12. okt 2017

Ahojte. Dnes mi prišiel papier, že dcérine topánky nebudú reklamované, lebo sme neprišli s vadou skôr, čiže na začiatku jej vzniku....Išla som do obchodu po tenisky. Otvorím krabicu a skoro ma šľak trafil. Tenisky boli viac zničené ako pred reklamáciou. Predavačka sa snažila zo mňa urobiť sprostú, vraj som si asi nevšimla všetky vady....Spodok vložky bol odtrhnutý, som presvedčená, že nasilu. Spýtala som sa jej, ako sa to mohlo stať, na čo ma odbila slovami, že ona ich po predajni nenosila.. Čo robiť v tomto prípade? Napísať na SOI? Alebo znalcovi, ktorý je uvedený v reklamačnom liste? Stalo sa vám už čosi podobné?

katarinamarkova
12. okt 2017

@ciernafretka daj vedieť, kde nanakupovať, ušetríš nám kopec stresov.

ciernafretka
autor
12. okt 2017

Office shoes Žilina....
Zistila som ďalšie veci. Bolo mi povedané od predavačky, že reklamácia bola na odbornom posudku, ale v písomnom doklade je jasne uvedené, že reklamácia prebehla bez odborného posudku...Nie je ani pravda to, že sme dali tovar reklamovať "neskoro", okamžite ako som si všimla, že sa podrážka odliepa, bežala som do obchodu...Skôr ma zaráža, kto spôsobil na teniske vady, ktoré tam neboli pred tým. Dali by ste vec prešetriť na SOI alebo len znalcovi?

ericka_l
13. okt 2017

No tak v tomto obchode by som čakala úplne iný prístup k tomu, keďže topánky tam nestoja 5 korún ani jedny. Ak by si chcela tak si môžeš dať ešte ty posúdiť expertovi, ktorého zaplatíš ako tá škoda vznikla ale keďže už celú topánku pokazili tak ti to pravdepodobne nebude na nič. Takže by som podala aj tú sťažnosť

ciernafretka
autor
13. okt 2017

@katarinamarkova a @ericka_l , dakujem vam za rady! Urcite budem v pondelok volat nejakemu znalcovi, ze co s tym, ale nastvana som riadne. Mam chut znova zajst do predajne a este raz vsetko prebrat, hoci mi to nepomoze, ale apson si ulavim....Otrasny, neseriozny obchod. Predavacky sa tvaria ako keby vykonavali operaciu srdca, preto sa vam nemozu pozdravit, ked tam pridete...

ericka_l
17. okt 2017

Ja som si zatiaľ odtiaľ objednávala iba z internetu topánky takže neviem aké sú tam predavačky a možno to ani nemusí byť v každom meste také ale akože toto by naštvalo aj mňa. Aj sa to už odvtedy nejako pohlo či ani nie?

danielazah
2. júl 2018

Skus https://stazovatel.sk. Ja som s tym spokojna, je to jednoduche a cele online.

olifcek
2. júl 2018

musela by si dokazat, ze ich znicili este viac ako boli.. soi nepomoze, slovo proti slovu... muselo by vas byt viac s rovnakym problemom...