Reklamácia zirkónových zubov, sú krivé

4. feb 2020

Ahojte, potrebujem sa poradit. Davala som si robit zirkonove zuby, hore uz mam asi dva roky, bola som maximalne spokojna, teraz som si dala aj dole na dva zuby, ale som nespokojna, zuby nie su podla predstav, su trosku dokriva, nemaju rovnaku vysku. Da sa nieco take reklamovat a ak ano, ako? Bojim sa ze ma zubar odbije s tym, ze sa s tym neda nic robit. Som z toho nestastna, necitim sa prijemne /lepsie vyzerali docasne zivicove zuby od zubara, uz hned ako som videla nove zirkonove tak som hovorila ze ci nie su krive, ale zubar hovoril ze to bude ok, no ani po par dnoch nemam ten pocit/ a navyse ma to nestalo malo ☹️ ma s tym niekto skusenosti, s reklamaciou niecoho takeho? Dakujem za rady

amelia000
4. feb 2020

Tak ja by som urcite reklamovala, mna sa este zubarka asi 10x pytala cj som spokojna a ked dack treba tak hned reklamuje. Ono uz ak sa ti nepozdava dlzka tak ano mozes to reklamovat. Je otazne zas ci sa ti tie zubky trochu nepoposuvaju.

autor
4. feb 2020

@amelia000 ono mam dole robene dva a maju rozdielnu dlzku, aj oproti zvysnym zubom su nizsie, pochybujem ze sa posunu dohora, alebo len jeden z nich, su totiz robene v celku... Daju sa ked su uz na pevno dat potom nejak dole, aby mi urobili nove??

amelia000
4. feb 2020

Jaj ja som myslela ze tak mozno do boku posunut ..ale ak su kratsie tak samozrejme dat dolu.. samozrejme ze sa stale s tym da nieco spravit. Isto to vedia dat dolu. Nieje tk lacna zalezitost nato aby to len tak odpiekli. Reklamuj isto.

autor
4. feb 2020

@amelia000 dakujem, tak zajtra sa skusim zubarovi ozvat, dufam ze ma neobije a bude sa to dat napravit nejak, aj ked neviem ci by vyrobili nove? predsa len su to drahe korunky, aby som neplatila zas

amelia000
4. feb 2020

To je reklamacia dlzky, mylim ze aj nove odtlacky by ti mal robit..moze byt ze na predoslich zle doky oznacil dlzku zubov.