Dobry den, mate niekto skusenost s reklamaciou v nayku? Kupili sme tycovy vysavac s mopom, kt sa po 2 pouzitiach pokazil. Dnes som to bola dat reklamovat vsetko krabica, vysavac, blok a reklamaciu odmietli lebo v krabici nie su povodne vyplne- kartony a polystyren. Je to normalne? To si mam doma skladovat kde vsetok ten bordel z kazdeho kupeneho tovaru?
@21021996
Aj podľa mňa to je hlúposť. Ja som nedávno reklamoval robotický vysávač a doniesol som ho bez krabice,bez všetkého,len vysávač a nabíjačku. Po 30 dňoch mi vrátili nie môj vysávač,poznal som to podľa poškodenia(môj starý bol viac poodieraný),tam som ho neskúšal,až doma a mal zas inú poruchu. Tak som im ho tam zas doniesol a zas po 30 dňoch mi dali ako tak funkčný vysávač. Píšem ako tak,lebo funguje ale nie tak ako by mal podľa mňa.
Tiež nie som spokojný so službami v Nay,ja tam už nekúpim ani alkalické batérie. Kedysi som odtiaľ doviezol chladničku bez nožičky,keď som tam volal tak to bola moja chyba -to sa muselo stratiť pri preprave. Neskôr som tam kúpil umývačku,ktorú keď som doma rozbalil mala preliačene dvere-neuznali,odpoved bola že prečo som si nezaplatil dopravu. Tretia vec tento vysávač a tým u mňa skončili.
@21021996 nie, nemas povinnost skladovat obaly ani krabicu. Na reklamaciu staci doniest spotrebic, nemusis nosit ani prislusenstvo.
Nemajú právo zamietnuť reklamáciu kvôli krabici.
Dakujem. Volala som tam na centralu a je pravda ze na rekl netreba ani krabicu. Len na vymenu tovaru do 14 dni teda vtedy aj tie obaly. A pani predavacka si to asi poplietla... takze mozem to reklamovat
Dobrý, vedeli by ste mi poradiť, z nayka nam doviezli chladnicku a pracku do noveho domu, poskriabali nam novu kompozitnu podlahu v strede obyvackykamenom ktory bol vryty v koliesku od chladnicky, pretože ma to dlhsi pribeh stym ze nam to ani nechcel dorucit lebo ma vela a bol drzy atd. podali sme staznost, njprv sme volali, co stym, ze mame napisat mail s fotkami a dnes odpisali, ze kompenzacia je 60e pricom to je podla mna absurd. Poradte kde sa obrátiť. Dakujem
To si sa takou somarinou dala odbiť?