Ahoj dievcata. Kupila som v Merkury Market kuchynsku linku. Bola to hrozna, hrozna chyba. Chcela by som reklamovat konzolky/panty na dvierkach, ktore nedrzia, opakovane sa "vytrhavaju" zo skrinky a teda dvierka neraz visia len na jednom pante a taktiez sufliky, ich predna cast je opakovane pripevnena a prilepena ale nula bodov, suflik mi zostava v ruke. Som pripravena na boj, lebo ma to neskutocne rozculuje. Linka stala cca 800€. Budem vdacna za radu pokial ste niektora podstupili reklamaciu v tomto obchode.
@jalucija Ahoj, my sme v Merkury Markete kupovali dvere aj s drevenými zárubňami, spolu 4 kusy, jedny nám dodali opačné (ľavé namiesto pravých), našťastie, muž si to pri preberaní skontroloval, narobil tam cirkus, že sme si zbytočne zohnali odvoz a že ich nutne potrebujeme a že celú objednávku ruší, všetkých tam postavil do pozoru 🙂 , nakoniec nám dali veľkú zľavu a správne dvere dodli o pár týždňov. Ale teda neviem, ako by to riešili, keby natrafili na miernejšiu povahu... 🙂
My sme akurat dnes pisali odvolanie proti neuznanej reklamacii. Vraj sme si to zapricinili sami. Svine su to celí poliaci .
@sisaha linku mam rok, neda sa odstupit.
@daniela1992 ked citam na nete reakcie ludi, ktori u nich reklamovali neverim vlastnym ociam. Nechapem ako si v dnesnej dobe obchodnik moze dovolit take nekorektne spravanie k zakaznikovi.
K mojmu problemu, napodiv mi odpisali na email, ze mam chyby nafotit a prist s fotodokumentaciou a blockom na predajnu.
@jalucija my sme sa kvoli tej reklamacii museli par krat točit do merkury cca 50 km a nakoniec nam ju aj tak neuznali tak sme si zavolali veduceho predajne a ten nam povedal , že si mame napisať odvolanie , samozrejme to bol Poliak . nehovoriac o tom že sme museli zaplatit technika , ktory nam mal prist tu danu vec namontovat a ked sme to rozbalovali tak sme zistili že je to poškodene
@daniela1992 ach to ma mrzi. Dufam, ze to dobojujete.
Kupili sme jednoduchy stojanovy vesiak po odbaleni popraskany podstavec, hned na druhy den sme to reklamovali,navyse v obchode sme zistili este ine zavady,namiesto toho aby nam hned vymenili novy co mali hned k dispozicii na sklade a pri tej cene 30 eur musime cakat na vybavenie cca 1mesiac je to smiesne sme s toho sklamany,bol to prva a asi aj posledna kupa vtomto obchode.
MERKURY MARKET PRVÝ a POSLEDNÝ KRÁT. Nikdy som v MM nenakupovala a už viem prečo. V novembri som si bola prevziať tovar...dvere. Jedny z dverí boli poškodené, vyrypnutí kus na dolnej časti/asi sa niekto im nevyhol vysokozdvižným vozíkom??/. Tak som ich nechcela, spísali so mnou reklamáciu a tešilala som že za mesiac budem mať nové dvere. A chyba lávky, dvere som si údajne p. posudzovateľa MM poškodila sama, chcela by som vedieť ako ,keď dvere neopustili sklad MM a sú tam doteraz. Teraz sme sa odvolali a čakáme čo napíšu. Podľa SOI vôbec nemali reklamovať ale spísať škodovú udalosť. Takže tak, vy ste si apsoň tovar doniesli domov, ja som reklamovaal tovar, ktorý neopustil sklad a aj tak som si ho poškodila sama. Myslím, že p. posudzovateľ má šablonu a mením tam len mená zákazníkov.
Jediná rada...BOJKOTUJME MERKURY MARKET!!!!!!!
Ahojte aj ja mam zlu skusenosť s Merkury Market Nitra. Prosim Vás budte opatrné. Strašne tam klamu ludi. Hlavne Vás chcem upozorniť ak si tam aj niečo kupite tak si najprv doma prefotte svoju objednavku . A ked Vám pride tovar tak si to skontrolujte podľa objednavky. My sme tam kupili dvere keď priateľ pozeral objednavku tak mu to podla objednavky všetko sedelo. A keď sme si prišli pre tovar tak sme im dali objednavku a oni nam nehali len bločik. Potom sme prišli domov , lenže naša chyba bola že my sme hned tie dvere neskontrolovali či nam sedia. Šak načo kto by si pomyslel,že klamu veď poškodene neboli. A ked nam ich murar nasadzoval o mesiac tak nepasovali. Tak sme šli do Merkury ,že sa stala chyba a dali nam opačne dvere, samozrejme zvalili to na nas,že to sme sa mi pomylili,lenže mi vieme že sme sa nepomylili,že nam objednavka sedela a zrazu na objednavke bolo inšie. Lenže im to nevieme dokazat,ale jedno vieme že klamu. Tak preto Vás upozorenujem ,aby ste nespravili tu istu chybu ako my.
Chcel som kupit v MM celu kupelnu... proste kachlicky sprchovy kut vana umuvadlo skrinky... bol som tam dve hodiny ani jedneho zamestnanca som tam nevidel iba pokladnicki na prizemi 🙂 ziadna ochota... isiel som oproti..a mal som vsetko za 40min 🙂
My sme v MM kupovali vela materialov na rekonstrukciu kupelky. Vanovu bateriu pouzivame cca. 4 mesiace a uz sa nam pokazil prepinac. Je to uplny srot, pricom bateria nebol lacna. Ked sme sa informovali o sposobe reklamacie, tak ochota bola strasna. Radsej by si dolamali ruky a nohy. Po nasich skusenostiach sme zacali ignorovat MM.
Kupila som v MM vanu aj kryt na nu.Druhy den sme sa rozhodli ze kryt vratime a ze vanu radsej zamurujeme.Na moje prekvapenie nam kryt na vanu odmietli vziat ba dokonca ani nepristupili na vymenu za iny tovar.Ich argument bol ze tovar bol kupovany v akcii a ten sa neda vratit.Bola som velmi sklamana ich arogantnym pristupom .
tak isto sme kupovali sprchovy kut v Ziline ,ktory ked sme doma otvorili chybali mu diely a bol značne poškodeny.Na druhy den sme ho boli reklamovat a spisali sme reklameciu.Po mesiaci nam prišlo vyjadrenie,že reklamaciu zamietaju.V predajni nam povedali, že si mame zobrat domov ten sami poskodeny s chybajucimi dielmi.Veduci nam zopakoval samozrejme to iste.
moje kroky : po zavolani na SOI ? mi povedali ,ze v takychto pripadoch podla obchodneho zakonika Vam maju ponuknut odstupenie od zmluvy a pokial sa vypise reklamacia ,SOI straca paky na riesenie situacie.
Zajtrajsim dnom podavam tresne oznamenie za podvod a kto chce sa moze pridat
@jalucija ja som reklamovala vesiakovu stenu objednala si ju svokra najprv cakala 4m kym ju dodali a potom bola v inej farbe kedze svokra je 70r. babicka Ked bola na predajni tak jej povedali ze sa s tym uz neda nic robit...tak som ich navstivila ja s blockom objednavkou na stenu urobila som prievan a do 8 dni bola nova vesiakova stena u svokri a vo farbe aku chcela a dovoz mala gratis🙂 ...Presovsky Merkury market...
moj priatel sa dnes v Merkury markete v Ziline poriadne vyziapal ako na futbale, kvoli reklamacii .Nakoniec prisiel niejaky kravatak a doniedol mu novy aj z cenovkou napredu.
Ja sa takisto pripajam a urcite neodporucam obchod Merkury Market Kosice,absolutne neochotne a neludske spravanie zamestnancov k zakaznikou. Isli sme len vymenit interierove dvere do bytu lebo sme kupili na zlu stranu a v sklade nam povedali,ze nam uznaju len jedne a tie druhe nie lebo boli rozbalene. ...ale pritom obe dvere boli rozbalene,a kym nam ich doniesli tak to trvalo 2 tyzdne uplni debilkovia tam robia. Nikdy tam uz nepojdem kupit ani obraz...a vraj zakaznik nas pan...
@daniela1992 ahoj prosim ta mas skusenost s reklamaciou porad mi prosim ta dali sme reklamovat stol odpadla nam noha po mesiaci co sme ho pouzivali prislo nam vyrozumenie reklamacie aj so znaleckym posudkom ze sme si to sposobili sami ale to nieje mozne pretoze noha odpadla a šrób tam ostal proste aj debil by videl ze to neni nasa chyba ako mam postupovat dalej zajtra tam idem.dakujem
@maruska48 treba napisat odvolanie.. a ak ani to nepomoze (ako aj nam) tak si dajte zavolat veduceho a pekne krasne sa mu vyhrozte zr zavolate SOI a ze im tak pre prekutraju sklad ze ho nedaju ani za 2 mesiace dokopy
@daniela1992 odvolanie mam poslat postou meilom alebo doniest osobne ???
@daniela1992 ked ste sa im vyhrozili vam aj vyreklamovali alebo vratili peniaze??
Ked sme sa vyhrozili do 2 minut nam doniesli novy tovar a poskodeny zabalili do krabice a predaju hi zas nejakemu chudakovi i
@daniela1992 dakujem za info uvidim ako zajtra pochodim:( pekny den prajem
@maruska48 takze som nepochodila musim napisat tiez odvolanie aj som tam narobila poriadok aj by mi dali druhy stol aj zial taky nemaju lebo sa uz vraj nevyraba tak musim napisat odvolanie a ked mi pride vyrozumenie vraj az potom mozem ziadat nahradu alebo vratenie penazi kedze nemaju oni tovar na vymenu:( prosim vas ak sa mozem spytat ked ste pisali odvolanie davali ste tam aj nejake paragrafy lebo neviem ako mam presne to odvolanie napisat.dakujem
@daniela1992 dobrý deň, chcem sa vás opýtať, ako ste riešili to odvolanie, teraz máme tiež podobný problém. prosím napíšte mi na obonova.p@gmail.com, ja sa vám ozvem. ďakujem vopred.
Tento obchod čista katastrofa.Mam len zle skusenosti.
V Mercury má zmysel kupovať drobnosti ako lacný koberec či zrkadlo, inak asi nič. Kúpili sme tam podlahu, po dovezení domov ju profesionálni podlahári nevedeli položiť, lebo proste jednotlivé kusy do seba nesedeli. Tak sme šli naspäť, najprv mali štandardné reči o reklamácii, naša chyba, 30 dní a tak. Ale po troške právnických rečí z našej strany vrátili peniaze a vzali to naspäť hneď. Bolo treba im pripomenúť náklady ktoré nám spôsobili, zbytočne stojacich podlahárov, cesty, čas a pod, že by sa o to dalo súdiť ak nevybavia reklamáciu k spokojnosti a okamžite. S týmito sekundárnymi nákladmi sme sa rozlúčili, samozrejme. Podlahu sme ešte v ten deň či deň nato kúpili v Hornbachu, to je podľa mňa najlepší z týchto veľkých obchodov.
Manželkin strýko tam tiež kúpil kuchyňu, videl som ju pár mesiacov po kúpe, rozpadávala sa.
Prosím pomôžte mi :D kúpila som si kuchynskú linku v mm prvý a posledný krát a este k tomu dom si objednala rohovú skrinku na ktorú som čakala 3 mesiace ani mi nevolali ani nepísali len mi teraz došiel papier ze ho uz mam na sklade ze do 7 dni sa mam po to zastaviť lenže uz popritom som si spravila na mieru chcem sa opýtať co sa stane ak nepreberiem objednávku aké sankcie mi môžu dať zálohu som im tam vyplatila fuj humus uz nechcem nic od nich vôbec linka sa skoro rozpadne a mam ju pol roka dakujem za info
@jalucija ja viem iba ze Mercury ma vsetko polsky tovar a teda linka za 800 eur, ani nemohla byt kvalitna.. , ale to uz vlastne vies.. Drzim ti palce.. snad budu aspon seriozni..,