Reklamácia v John Garfield

14moni88
25. nov 2015

čaute baby mate niekto skusenost s reklamaciou obuvy v john garfielde?

sue
25. nov 2015

Áno, pozitívnu 😊

8291
25. nov 2015

@14moni88 veľmi veľmi zlé rozpadli sa mi sandale po tyzdni stáli 14€ tak som sa nato vykašlala.ale potom si mamina kúpila spolocenske na svadbu a rozpadli sa priamo na svadbe,zostala voda 1x ubute.2x sme to dali reklamovat prislo vyjadrenie ze mechanicky poškodené.neuznali reklamaciu a priamo v predajni som bola svedkom ked ina pani reklamovala lodicky a mali sme uplne rovnaký posudok od A po Zet.vobec neuznavaju reklamacie a mrzi ma ze som to neposunula ďalej.oni si samí sebe robia posudok.kolegyna reklamovala Mustangy za 70€ po dvoch týždňoch sa jej rozpadli,taký istý posudok dostala ako my samozrejme neuznali reklamaciu.tak si zaplatila posudok a topánky poslala na posudenie do Partizanskeho.výsledok jej prospech nekvalitný a zle spracovany materiál.cize jej vyplatili plnu sumu topanok plus,posudok,postovne,ale tahalo sa to sa rok.Je to banda klamarov.A dokonca v Čechách ich SOI zrušila.Posudky im robi firma Luna a majiteľ luny je konatel JG.

8291
25. nov 2015

Myslela som ze mamina zostala bosá😁

14moni88
autor
25. nov 2015

no ja som si pred rokom kupila cizmy clenkove a od snurky ktoru som si vzivote neutahovala mi narezala na boku cizmu kde je to take dierkovane tak som bola zvedava aka ochota tam je 🙂

sue
25. nov 2015

Hm, vidíš...mne sa rozpadlo na topánke také kovové...taký patent na šnúrku. Do týždňa prišlo opravené. Bez problémov 😊

8291
25. nov 2015

@sue no pokial to vedia urobit takú prkotinku tak asi to uznaju ale pokial by mali dat peniaze alebo tovar za tovar,tak to uz nie,lebo každému kto reklamoval sa topánky rozpadli tak že to bolo jasne že to neopravia.odvtedy co je 2 roky som do tejto predajne nevkročila.A niečo nebude naozaj v poriadku ked v ČR ich SOI zrušila.

peip
26. nov 2015

Už tam v živote nekúpim topánky ani za 5€!!! 2 x mi neuznali reklamáciu topánok. Najprv snehule za 70€, rozpadnuté odspodu za cca 1 mes. - hneď prišla zamietnutá reklamácia aj so znaleckým posudkom! Žiadne 3 x reklamácia a potom znalecký. Nejako som to predýchala časom a znova tam kúpila čižmy za 50€, pcha to isté s tým istým záverom :( AJ na SOIKU som volala a povedali, že sú tým známy a že keď je znalecký posudok, tak by som musela podať odvolanie a ísť sa súdiť. A kto má nato peniaze a čas? Už nikdy viac a neg. skúseností nájdeš na nete plllllno

danculatko
26. nov 2015

manžel reklamoval pred mesiacom dva páry topánok, obidve reklamácie uznali, za necelé dva týzdne od podania reklamácie mu vrátili peniaze za obidvoje .

ankabianka
12. máj 2017

@14moni88 -zla skusenoost