Ahojte, máte nejaké skúsenosti s takouto reklamáciou? Kupovala som tovar v zahraničí v obchode, ktorý je aj u nás a tu ho chcem reklamovať. Niektorí vraveli, že to môže byť problém...
pokiaľ je to jeden reťazec, tak osobne v tom problém nevidím. nemusíš chodiť reklamovať tovar presne do tej istej predajne, kde si bola nakupovať
Len pre info, bola som tovar reklamovať, respektíve chceli mi ho vymeniť za iný tovar, ale keďže bol kúpený v zahraničí, tak ho vraj nemohli vziať 😑
@tyrkysova_kobyla Na tovar zakúpený v zahraničí, Ti v SR reklamáciu nemôžu uznať. Musíš ho reklamovať tam, kde si ho zakúpila, podľa ich reklamačného poriadku.
Ja som tak reklamovala určitý výrobok v OBI, v HU.
@fkata ach jaj, tak to mam teda smolu 😕
@tyrkysova_kobyla Odkiaľ to máš?
@tyrkysova_kobyla určite to nemôžeš reklamovať u nás co nie je kúpené na územi SR. Keby si to kúpila v BA a chceš to reklamovať V KE, tak to je iné, to mozes
@tyrkysova_kobyla Stým Ti, žiaľ nepomôžem. HU skôr.
@tyrkysova_kobyla ja som kupovala napríklad v Dánsku v deichmane a bez problémov mi to reklamovali tu na SR. Nemal by to byt problém ani pri iných predajniach nakoľko majú rovnaké obchodné meno len predajňa je na inom území.
@vivien16 písala som som im mail, ale odpísali mi, že ich spoločnosť nereklamuje výrobky kúpené v inom štáte
@tyrkysova_kobyla vôbec by to nemal byt problém.. vždy všetko v pohode reklamovali pokial máš doklad.