Reklamácia topánok

15. aug 2024

Ahojte. Máte niekto skúsenosť? Malý nosil topánky asi mesiac a takto sa nám pokazila päta. Je to malé dieťa, sám sa obuť nevie, takže to určite nevzniklo takým tým násilným obúvanim a zatlačením päty. Chcem ich reklamovať, stali takmer 40€ ale sú ešte nositeľné, bojím sa že ich dám reklamovať a po mesiaci mi ti zamietnu. Kúpim medzitým iné a tieto mi budú k ničomu.

muchotrafka298
15. aug 2024

Mozes reklamovat, doba na vyjadrenie a posudenie je 30 dni.

Pokial dostanes negativne vyjadrenie, reklamaciu Ti neuznaju, mozes si dat spravit vlastny posudok v statnej skusobni. Toto je platene, ak Ti vyjde v tvoj prospech, predavajuci je povinny Ti zaplatit nielen ten posudok, ale aj ostatne s tym spojene naklady, napriklad postovne + samozrejme cenu topanok. Pokial statna skusobna vyda posudok v tvoj neprospech, peniaze Ti nikto nevrati. Je to vzdy 50:50.

https://vipo.sk/skusobnictvo/odborne-posudenie/...

egonsk
15. aug 2024

len taka hlupa otazka - maly si tie topanky obuva nsuchnutim, alebo obuvakom? Predpokladam, ze budu sa ohradzovat, ze maly nepouziva obuvak a nohu nasuchuje, cim sa uvolnila ta stielka na pate.

egonsk
15. aug 2024

este ma napadlo, ze ak ta pata je chranena jemnou usnovou kozou, tak ta prepotenim v tomto teple sa natiahne. Nebolo v navode nahodou na toto upozornenie?
Snad sa ti to podari zreklamovat, vidim, ze su to nejake zdravotne topanky, tak tie maju byt kvalitne.

autor
15. aug 2024

@egonsk nie, ja to v príspevku aj píšem. Malý má 2 roky, sám sa obut nevie, takže mu ich obuvam ja. Sú to sandálky, takže zvrchu odopnute, ale samozrejme sa ta koža pri obúvani trochu trie, ako na každých topánkach. A takto sa to odlepilo. No nič skúsim to reklamovať, som zvedavá čo povedia. O tom poteni veru neviem. Popravde ma nenapadlo čítať pribalovy letak

egonsk
15. aug 2024

tak uvidis, snad uspejes, este nez mu narastie viac nozka.