Reklamácia šiat

24. okt 2022

Ahojte, aký je pre Vás alebo obchod dostatočný dôvod alebo chyba na uznanie reklamácie šiat? Totižto chcela by som reklamovať šaty z online obchodu a neviem, či je to opravený dôvod na reklamáciu 🙈
Nech zbytočne nestrácam čas doťahovaním sa.

lamonita
24. okt 2022

Asi ti nepomôže keď každá z nás začne vypisovať podľa seba... vsak daj foto alebo opíš situáciu a poradíme ti priamo 😉

anjelicek26
24. okt 2022

Ved napis priamo, co tym satam je... ja som reklamovala viac krat nieco - plznutie, stratu farby po dvoch praniach, rozijdeny zips...

autor
24. okt 2022

@lamonita
@anjelicek26 na štítku bola uvedená teplota prania 40, ja som ich vyprala na 30 a zbehli sa 🙈 a boli v práčke samé... prané na krátkom programe

januska12323
24. okt 2022

Reklamovať môžeš ale ako dokážeš, že to tak bolo?

prasiatko30
24. okt 2022

onoto bude zalezat aj od obchodu - ja som minule reklamovala nohavice v decathlone lebo po prvom opraní sa uplne stocil svík. tie nohavice uz boli samozrejme bez stitkov a dokonca sa mi zda, ze boli aj skratene - a prisla som tam ukázala im nohavice, ze co sa mi stalo a oni mi ich bez slova zobrali naspat a vrátili peniaze. Ale to je velky retazec, ktorý nieco takeho v urcitych percentách predpoklada, v malom obchode neviem ci by mi neboli robili drahoty a nevybavovali reklamaciu aj mesiac

lamonita
24. okt 2022

Určite skus reklamovať. Áno, veľmi záleží od reťazca/ značky kde si ich kúpila... mne v orsay napr vyreklamovali čierne machule na červenej sukni, ktoré sa mi spravili v skrini odtlačenim materiálov. Čiže kvazi moja chyba ale uznali to