mate prosim niekto skusenost s reklamaciou poskodenej zasielky? cez bazar som predala parfem v tvrdom plaste a zasielka sa mi vratila uplne rozbita, parfem vyteceny do obalov. bol zabaleny v dvoch krabiciach a makkej folii. na poste sme spisali reklamaciu, ale vraj kedze som to nemala oznacene ako krehke, tak je mala sanca, ze mi nieco vratia. stalo sa uz niekomu nieco take? neviem si ani predstavit, co s tym museli robit, aby to takto znicili. ja uz som predtym posielala nejake parfemy aj mimo sk a do usa a vzdy bolo vsetko ok. nenapadlo ma vobec oznacovat to ako krehke... okrem toho bol aj plastovy, myslela som, ze sa takto oznacuje len sklo a elektronika. dakujem za rady aj za podobne skusenosti.
@kiwi3 Fuha ,tak ja som posielala zopar krat parfemy a to tak ze v original krabicke plus som to omotala kuskom chlpatej deky a klasika mensia krabica ale vzdy hladam tvrdsi karton,alebo taku pevnejsiu od topanok a to je vsetko a zatial sa mi nestalo ze by sa to robilo.Oni to museli ale riadne tresknut o zem ale aj tak nemalo by sa to poskodit .Ale inak mas krasne cistucky a odprezentovany tovar .
Ťažko sa podľa mňa dovoláš pravdy :(
@kiwi3 Nepoteším Ťa, ja som cez Slovenskú poštu riešila podobnú reklamáciu a zamietli mi ju. Balík som mala riadne zabalený, akurát neoznačený a po takmer mesiaci sa reklamácia zamietla. Akurát mne balík iba pofotili, nezobrali mi ho a vo vyrozumení mi potom dali návod ako správne baliť a označovať balík. Odvtedy posielam iba prepravnými spoločnosťami - kuriérom, je to rýchlejšie a u nás zatiaľ bez problémov.
Nechcem byť nejaká negatívna alebo čo ale toto bude na dlhé lakte. Oni totižto môžu tvrdiť, že ty si to proste nezabalila správne, nenechala si to označiť ako krehké a tak je to tvoja vina. Ale ak ti mám pravdu povedať tak tiež fakt neviem čo všetko s tým museli robiť aby rozbili plastový obal, to by museli len niečo veľmi ťažké hodiť. Nebola tá krabica preliačená?
@kiwi3 takéto zásielky vždy treba posielať ako "krehké" - je to doplnková služba za poplatok (tuším 50 centov), a samozrejme musí to byť aj adekvátne zabalené, teda nie že priplatím si 50 centov "krehké" a pošlem parfém v papierovej obálke...
sama píšeš, že si si myslela, že "krehké" je len sklo alebo elektronika, parfém bol tiež predpokladám v sklenenom flakóne... a čo s tým asi tak robili? no to čo so všetkými balíkmi, hádžu to hore dole, na tvoj balík hodia ďalších 10, sem tam niečo spadne...
@rucka77 praveze ta krabica vyzerala celkom normalne, ze som nevedela, ci to len nevytieklo. ale ked mi to dali otvorit (tak sa to robi, ze to treba otvorit pred postarkou, co robi reklamaciu), tak dvakrat zabaleny parfem bol uplne rozbity. takze na to fakt museli hodit nieco extremne tazke alebo co. len tak hodenim niekam by sa to nedalo ani rozbit
@sissy27 ten parfem mal flasu z takeho tvrdeho plastu, ako som pisala vyssie
Jooj tak to je ako so stratenými zásielkami, ktoré nei sú posladné na dobierku alebo doporučene, človek sa už nikdy nedopátra pravdy..
@kiwi3 ako mohli na to hodiť niečo extrémne ťažké, keď píšeš, že je krabica v poriadku? Videla som pár balíkov a teda ak na to niečo spadlo, ani náhodou sa už o tom nedalo povedať, že je krabica ok. Skôr im mohol spadnúť nejako nešťastne :( no držím palce, aj, keď pokiaľ nebol poistený uhradia smiešnu sumu.
@kiwi3 A zasielku si mala poistenu ?Alebo len klasika podorucena zasielka.