Ahojte,
mam obuv ktoru som kupil v kamennej pobocke v nemenovanej predajni. Zaruka je do 19.11.2021. Prva reklamacia bola 19.7.2021 - vybavena k 4.8.2021 (zalepenie paty). Druha reklamacia podana 17.9.2021 (rovnaky problem, odlepena pata). Aktualne je to na reklamacii a 4.10.2021 by to malo byt hotove.
Chcem sa spytat mam pravo po dalsom odlepeni uz na vratenie penazi? nakolko viem ze zalepenie nepomoze kedze to predchadzajuce vydrzalo 2 prechadzky. Ide o obuv v hodnote 35€ - pouzivana na ucely prechadzok - jej status v predajni je vychadzkova obuv.
ďakujem.
Ako píše nafka, 3x tá istá vada, môžeš žiadať vrátenie peňazí. Ale úprimne, 2 roky staré topánky za 35 euro, ktorých hodnota aktuálne je tak možno 5 max 10 euro, by som ja určite nereklamovala formou žiadania vrátenia peňazí.
dakujem pekne babulky za odpovede, ja mam prvu skusenost s tymto obchodom tak preto chcem peniaze naspat a kupit si v inom obchode po dolozeni penazi nieco kvalitnejsie.
@apostolko Co mam ja skusenost tak pri tretej reklamacii tej istej zavady je mozne odstupit od zmluvy a ziadat vratenie penazi. Reklamovala som tak telefon aj tablet, vzdy ta ista zavada, 2x opravili a na tretikrat som uz ziadala naspat peniaze.