Dobrý deň, chcem sa spýtať či máte skúsenosti s reklamovaním matraca?
Máme problém s matracmi z Decodomu, sú síce antialergické, ale bolia nás chrbty od nich a už sa to nedá vydržať. Chceli by sme ich vyreklamovať za iný model.
@maminkasisa dakujem vám za podporu 🙂
@rika27 ahoj no ak máte ten matrac v zaruke a nemá žiadne take poškodenia ako roztrhaný tak vámho musia vymenit,a byva na reklamačnom napísane na čo sa reklamacia nevztahuje.Zažila som už všeliake reklamacie matraca ale vždy ak tobolo možne sme vyšli zákazníkovi v ustreti,aby bol spokojný,pracovala som vyše 4roky v obchode s nábytkom aj matracmi.
na toto vam reklamaciu urcite neuznaju
To se bojím, že na tohle se reklamace nevztahuje. Do 14 dnů můžete většinou zboží vrátit a vyměnit za jiné, ale pokud je tato doba delší, tak si myslím, že na bolest zad vám bohužel reklamaci nevezmou. Ale samozřejmě záleží na přístupu obchodu.
dobry,
treba ist s blockom do predajne, kde ste ich kupili.... myslim si, ze ked nie je nejaka vada, ako napr. rozparanie, tak asi neuznaju reklamaciu.... ale treba skusit v predani, mozno stretnete super predavaca....
zalezi ako dlho ste ich pouzivali, ci su vylezane a pod. ja mam napr. otrasne skusenosti s reklamaciami topanok.... to je des, prajem Vam vela stastia...