Reklamácia matracu

rika27
8. mar 2016

Dobrý deň, chcem sa spýtať či máte skúsenosti s reklamovaním matraca?
Máme problém s matracmi z Decodomu, sú síce antialergické, ale bolia nás chrbty od nich a už sa to nedá vydržať. Chceli by sme ich vyreklamovať za iný model.

maminkasisa
8. mar 2016

dobry,
treba ist s blockom do predajne, kde ste ich kupili.... myslim si, ze ked nie je nejaka vada, ako napr. rozparanie, tak asi neuznaju reklamaciu.... ale treba skusit v predani, mozno stretnete super predavaca....
zalezi ako dlho ste ich pouzivali, ci su vylezane a pod. ja mam napr. otrasne skusenosti s reklamaciami topanok.... to je des, prajem Vam vela stastia...

rika27
autor
8. mar 2016

@maminkasisa dakujem vám za podporu 🙂

butterfly333
8. mar 2016

@rika27 ahoj no ak máte ten matrac v zaruke a nemá žiadne take poškodenia ako roztrhaný tak vámho musia vymenit,a byva na reklamačnom napísane na čo sa reklamacia nevztahuje.Zažila som už všeliake reklamacie matraca ale vždy ak tobolo možne sme vyšli zákazníkovi v ustreti,aby bol spokojný,pracovala som vyše 4roky v obchode s nábytkom aj matracmi.

dominika6
8. mar 2016

@rika27
reklamácia na pocity sa nevzťahuje

kvetka589
8. mar 2016
Používateľ kvetka589 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od kvetka589.

na toto vam reklamaciu urcite neuznaju

mirka822
8. mar 2016

To se bojím, že na tohle se reklamace nevztahuje. Do 14 dnů můžete většinou zboží vrátit a vyměnit za jiné, ale pokud je tato doba delší, tak si myslím, že na bolest zad vám bohužel reklamaci nevezmou. Ale samozřejmě záleží na přístupu obchodu.