Dobrý deň prosím vás objednala som dcere zo stránky little people overal. Dodacia doba bola pisala 5 až 10 dni. Po 3 týždňoch som im ja pisala či sa náhodou nestala nejaká chyba že tovar stále nemám. Ich redakcia bola, že tovar vám o dva dni odosleme. To var po mesiaci prišli. Ako som ho rozbalila na kapuci ma tovar dve spinky (priložím foto) ide o cca 30 e vec novu. Myslíte si že je to vhodné na reklamáciu. Lebo redakcia okolo bola že skús to oprať. Na ja si myslím že keď si niečo kúpim ma to prísť čisté.
Nie je to hrozná chyba ale je to tam
@majusska202 máš nárok na vrátenie tovaru do 14 dní bez udania dôvodu..
To je original little people? Oni maju kvalitne veci. Ja som sa ešte nestretla s dlhou dodacou dobou a nekvalitnym oblecenim.
@majusska202 podľa mňa im to vráť a vyžiadaj si nový kus. keď to už raz operieš a náhodou to nezmizne, tak potom ti to už nebudú chcieť reklamovať.
@krlucia áno originál z ich stránky objednané
@22patricia22 nemám to v pláne prať napísala som že si želám vymeniť tovar
@majusska202 okey, to je dobre, že to neplánuješ prať. tak im to čím skôr pošli a nech ti pošlú ďalší kus.
@majusska202 tak to reklamujte.
@majusska202 reklamácia sa bude dlho ťahať a tozvie ako by si uspela- naštartuje prášku a za 20 minút máš po probléme 😜