Ahojte chcem sa opytat ci niektora z vas kupovala kocik u predajcu Mall a musela ho reklamovat. Ja musim kocik reklamovat ale neviem ako dlho trva zo skusenosti vybavenie reklamacie ci mam kupit zatial nejaky alebo staci poziciat od znamej. A ak sa tu najde mamicka tiez by ma zaujimalo ci vratili peniaze alebo opravili kocik. Dakujem 🙂
Ja som reklamovala v mall elektroniku, podotykam urcite lacnejšiu ako kočík, a ani po pol roku nemám ani stroj ani peniaze. Už ich riesi SOI.
Môžem sa opýtať, ako dopadla reklamácia? My máme chybný kus, čo som si všimla až po 5 mesiacoch,keďže sme mali opierku na nôžky vždy v 1 polohe. Aké riešenie Vám poskytli? Vopred ďakujem za odpoveď.
@dominikatut Kocil poslali vyrobcovi. Reklamacia trvala okolo 25 dni a uz sa tam chystam s kocikom zas. Asi to skor zalezi na vyrobcovi lebo Mall to neopravuje ale posiela vyrobcovi.
Väčšinou v Mall vrátia peniaze do 14 dni na Vás účet bez problémov .Treba odniesť osobne oni povedia pri preberaní reklamácie čo a ako,podľa toho sa rozhodnite.