Ahojte, vobec netusim do akej temy toto pridat ale snad mozem sem..
Mate niektora v kuchyni biely keramicky drez? My mame z IKEA, ma nieco cez rok a cely popraskal. Nic mi tam nespadlo ani nic podobne.. mozem to reklamovat? A preco sa to mohlo stat?
Dakujem
@1st_time_mum ja ho mam tiez uz 3roky a trocha mi popraskal z vriacej vody ked som zlievala zemiaky.Ved skus reklamovat
ja by som reklamovala, tiez mam keramicky dres a pri predaji mi zarucovali ze je neznicitelny, ze dokonca ani vreta voda by ho nemala poskodit...
@1st_time_mum @mummy01 dievcata, len sa chcem opytat aky je keramicky? my mame granitovy drez, je to to iste? dufam, ze nam nepopraska 😲
Ahojte,
reklamovať máš právo do dvoch rokov, či ti reklamáciu uznajú je iná vec. Neviem, či "keramický" je to isté ako "granitový". My máme pomaly dva roky granitový od firmy Schock v prevedení Cristadur http://www.schock.sk/cristadur/.
Ide o to, že veľa ľudí naletí na nekvalitné pomerne lacné fejky a potom sú rozčarovaní. My sme ten náš kúpili v akcii, ale aj tak bol poriadne drahý, no na druhej strane max.spokojnosť - varím denne, máme tri deti, takže využitie takmer nonstop a vyzerá ako keď sme ho vybalili zo škatule 🙂 . Známa kúpila akože "granitový" drez v Mercury Markete (dovoz z Poľska), nielenže už na prvý pohľad sa dizajnovo a technickým prevedením len zďaleka podobal na ten náš, ale po roku používania ho chce vymeniť - neustále ho musí drhnúť, inak zostávajú fľaky, malé mikroprasklinky,.....Náš je stále hladučký a bez akejkoľvek zmeny - je vyrobený z nanogranitu, je nenormálne odolný (bežne zlievam z hrncov vriacu vodu, padne mi ťažká liatinová pokrievka do drezu, vylievam zbytky červeného vínka po návštevách,....a nič 🙂 . Údržba len taká zbežná (oveľa menej náročná ako som zažila pri nerezovom dreze), viac-menej pre môj dobrý pocit 🙂 .
Denisa
Také si myslím, že je nějaká reklamační lhůta, ale záleží jak je zboží poškozené. Jinak mi jsme pořídili granitový dřez tady https://www.dobracena.cz/94-granitove-drezy a sme moc spokojeni. Nejen že se výborně umývá, ale má i dlouhou životnost.
tak zo zakona je zarucna doba minimalne dva roky... takze nevidim problem z reklamaciou pokial mas blocek 😉