Ahojte, akurat vcera u nas otvorili obuv John Gardfield. Kedze sme male mesto, tak som bola veelmi spokojna, že konecne poriadna obuv. Moje nadsenie vsak opadlo, ked som citala recenzie na nete. Vraj vobec neuznavaju a zamietaju reklamacie...Ake su Vase skusenosti s touto znackou?
Mimochodom, garfield není poriadna obuv.
Moj otec tam tiez musel vratit topanky. Dlho sa s nimi dohadoval, kym mu nakoniec peniaze vratili. Tiez som citala staznosti na tuto znacku.
Povest dobru nemaju, ale ktovie...Mozno sa polepsili, ved konkurencia nepusti.
Och no to ste ma moc nepotesili :( Dnes sme kupili topanky asi 5 parov.....U nas je len Deichmann, kvalita nic moc, ale aspon peniaze vzdy vratili bez problemov....No uvidime ....
@svetluska82 Reklamovala som čižmy, reklamáciu uznali, opravili a bolo. 🙂
@miku1 to fakt? Super .......A po akom case si reklamovala? Na nete som citala ze az po 12 mesiacoch reklamaciu uznaju.....
@svetluska82 mne tak isto rozpadnute odlepene cizmy neuznali zue osm nemala v nich chodit po mokrom pritom su to cizmy tak v zime velmi sucho neni a mala som ich asi 10 x obutee
@svetluska82 Už neviem presne, nepamätám sa. Ale nerobili žiaden problém. Bolo to asi pred 2 rokmy.
Tato obuv nie je prave najlepsia. Bezne su na obuvi flaky od lepidla. Reklamacie sa vybavuju so zbytocnymi poznamkami. Pre seba by som kupovala radsej inde...
ja som reklamovala čižmy-zips mi tam odišiel ani nie o dvoch týždnoch nosenia, opravili mi to a zatiaľ sú v pohode...uvidím dalšiu sezónu
Garfield je všeobecne známy, že jediná úspešná reklamácia je tá, ktorú si vysudis...
Nemyslím, že vo vašom meste začnú robiť inak.