Aké máte skúsenosti s reklamáciou v Datarte?
V decembri kúpený mobil, používaný až od januára a dnes zrazu odišiel display. Telefón nespadol, nebúchalo sa po ňom, nič. Len čierny display a sem tam zelený pásik prebleskne. Nereaguje na nič, zvoní dvihnúť sa nedá.
@katika901 ja som reklamovala v Datarte domacu pekarnicku a vsetko bolo v poriadku, vzali ju do servisu a o dva tyzdne som ju mala opravenu. Zial ta mrcha sa pokazila zas a o pol roka isla zas do servisu. Vzali ju a povedali, ze ak sa este raz pokazi, vratia mi peniaze. Zatial ide, ale pouzivam ju malinko, tusim by som mala zacat, aby som zistila, ci sa opat nepokazi. Je to zjavne proste kazovy kusok. Ale s pristupom Datartu som ja nikdy ziaden problem nemala, ani pri kupe, alebo pri storne objednavky, ci pri tejto reklamacii - klopem. Nakupujem u nich ozaj dost.
Chystala som sa tam dnes po práci, ale dostala ma choroba, tak musím čakať
@katika901 drzim palce... datart je kapitola sama o sebe, je v zaruke ak nie je otlceny a puknuty mechanicke poskodenie ti nemaju ako prisit...
Len isto nech ide niekto, kto na nich pritlaci, ze to isto ide na reklamaciu a nenechat sa odbit... a to mame s muzom skusenosti z BA, TT, TN a PP.. a vsade to iste...
A ak ti mozem poradit nahraj si video ako blika display, a detailne podot z kazdej strany aj video sprav ako ho otacas..
Ja som ich az na SOI tahala a uspela som...