Ahojte,chcela by som sa opýtať ci ma niekto skusenost s reklamaciou BEZ BLOCKU.Minuly mesiac som si kupila v predajni Orsay krasnu zimnu bundu,ktora pekne sedi a naozaj hreje kedze je perova,jediny problem je v tom ze pierka z nej strasne vypadavaju cele sedalo v aute bolo od pierok,z bundy vycnievaju pierka ,co som si naozaj v predajni nevsimla,som naozaj zufala ☹ kedze som z nej mala obrosku radost.Tak som sa rozhodla ze ju pojdem reklamovat,problem je v tom ze neviem najst blocek od vetrovky,platila som kartou,takze vypis z uctu by bol,ale neviem ci to bude stacit,ma niekto s tym skusenost,uznali vam rekalamaciu?
http://www.orsay.com/sk-sk/presivana-bunda-s-ka...
Je to tato bunda,mate ju niektora?aj vam z nej tak vypadavuju pierka?co ste s nou robili ak ano,dakujem
100 € a stoji za prt. To su dnesni vyrobcovia, uz sa fakt clovek nemozespolahnut a
bohuzial, nepocula som este ze by brali reklamaciu bez blocku, kedze oni musia mat nejaky dokaz o tom ze si to tam kupila aby mohli vyreklamovat...
Jediné miesto, ktoré mi napadá, že reklamuje aj bez bločku, je O2. Inak asi všade vyžadujú bloček.
@catherinah ved prave,keby nestala az tolko tak by ma to velmi netrapilo,dufala som ze ju budem nosit minimalne 3 roky,ale uz po tyzdni som ju odlozila,bo som nemala na nu nervy
Dakujem vam,takze som pravdepodobne prerobila ☹
da sa reklamovat bez bloku, normalne podla zakona. zober si vypis z uctu, oni si podla neho musia vediet najst vo svojom uctovnictve danu transakciu. ak ti vetrovku odmietnu reklamovat, smelo sa obrat na SOI
Nie, nezreklamuju ti to. Bez blocku, vypis z uctu ti bude na nič na 99% skús pohľadať v zákone, ale pochybujem. My sme bez blocku nebrali nič...
Kup novu a zreklamuj staru. Potom predaj obe niekde dalej, ci? 🙂
@mevam Veľmi pochybujem.....bez bločku asi ťažko. Ale skúsiť to môžeš.