Aký je Váš názor na tú vianočnú reklamu Slovenskej sporiteľne, kde je zobrazený pôrod v sanitke?
Úprimne nechápem, čo ma Slovenská sporiteľňa spoločne s porodom...
@elisse247 presne, prvý, druhý raz doják, nočné mory síce nemám, lebo už sa nechystám rodiť, ale keď započujem túto reklamu, tak sa mi ježia vlasy ...a to v rádiu mala pokračovanie: Mami, ako som sa narodil? Mamička mu popíše situáciu s Vianocami, pokazeným autom, naradením v sanitke..a záver reklamy: Mami, čo je to sex?🙈. Čakala som, kedy sa zo zadu auta ozve táto otázka, už som si v duchu prehrávala odpovede 😂😂😂😂
za mna nie a to nie som nejaka pruderna, ale toto ma neoslovilo a dokonca to aj prepinam, ked to vidim.
Uplne normalna reklama,stat sa to moze hociktorej.radsej v sanitke ako sama doma.ja som temer porodila v aute,kym som prisla do nemocnice uz mi isla hlavicka,porod sa behom chvile takto rozbehol...
Mne skor vadia alza reklamy,cize prepnem ked sa mi nieco nepaci....
Súhlasím, tiež ok je to život a za iných okolností by to bolo krásne ako to všetko dopadlo, ale nech sa na mňa nikto nehnevá, to ako to spravili ako prvú verziu ako tam tá žena kričí no toto aby mi dieťa pozeralo ako reklamu, ďakujem pekne.
Mne celkovo unika poitna reklamnej kampane slsp.
@klaudiaden radsej ucit deti, ze deti nosi bocian? 🤔
Mne sa paci aj s tým pôrodom aj s tou Žofiou 🙂
Otras, nevyšlo im to a ani ostatne reklamy nie sú dobre, marketingovému oddeleniu by som nedala vianočné prémie tento rok….
mám diaľkové ovládanie, pri prvých sekundách akejkoľvek reklamy prepínam, alebo aspoň vypnem zvuk
Svoju myslienkouno buducnosti o novorodenca je urcite lepsia ako zofia, ale ja z nej mam nocne mory, skoro som porodila v sanitke a takto sa mi to pripomina.
Nevadi mi, reklamy nesledujem ale ked uz musim tak mi skor vadia tie so zelenym panakom.
Nepáči sa mi ani táto ani Žofia.Celkovo nemám rada také silene reklamy manipulatívne reklamy o rodine,...
Mne to príde celkom hodnoverné a hneď som si zaspomínala na svoj pôrod 🙂 ale ani som teda netušila že je to reklama na Slsp... V konečnom dôsledku nemám nič proti tejto reklame, tá so zofiou otras.
Ja celkovo nechápem reklamy.. Jediná Jednota na také zábavné s tým bačom a honelnikom
ahoj, ked som bola na predporodnej priprave tak sa k tomuto vyjadrovala PA s tym ze rychle porody su velmi zriedkave a zeny to vo filmoch vidia a potom v panike utekaju lebo myslia ze uz porodia. takze mne ta reklama totalne lezie na nervy.
Mne najviac vadi od Sazka zreby. Ceska reklama ale tak hnusna,ze az. An to posolstvo,oni sa to snazili vysvetlit ale ukazuje to ine
Podla mna tato reklama a ta 80rocna zofia su najhorsie ake som v telke kedy videla.
Ja ju znesiem ale m oj syn ju nemoze vystat.ked zacne,zapcha si usi a vrieska nech ju prepnem,ze neznasa tu hudbu a boji sa jej.
A mne vadi reklama na Clavin o pol deviatej vecer
Táto konkrétna reklama mi až tak nevadí... Skôr tie, kde slečna nevie čo sa deje s jej vagínou 🤦🏻♀️ jasné je prirodzené, že má niekto aj také problémy, ale to podanie je otrasné.... A druhá je clavin, ktorá je povedala by som trápna... Hlavne o 9 večer
Mne na tejto reklame vadí len to, že: to sakra nikomu nevadí že vonku je zima jak v riti, ona ešte len porodí decko a nechajú im na sanitke otvorené dvere? A vonku fujavica jak na Sibíri 🤷🏻♀️
Akože ok, patrí to k životu, ale už som na túto reklamu alergická, je jej veľa. Aj volám sa Žofia mi lezia na nervy ...