Reklama MC Donalds

28. feb 2024

Dcére vyskočila na FB reklama z Mekača, kde odpovedala na 3 otázky a vyhrala menu s donaskou za 2€. Stretli ste sa s niečím takým? Mne to zaváňa skôr podvodom. Jednak tu u nás na dedine žiadna donášková služba nieje a tie recenzie tam boli tiež podozrivé.

hiro
28. feb 2024

Smeruje ta reklama na https://www.mcdonalds.sk ?
Je ta stranka https://www.facebook.com/mcdonalds.sk ?
Ak nie tak to je podvod. Tak ci tak detom by som pustal web ci FB jedine cez blokovac reklam. Nemaju co a nemaju preco pozerat ci klikat na akekolvek reklamy.

liz_lemon
28. feb 2024

dufam, ze si nikam nezadavala udaje z karty, ak ano, tak kartu zablokuj, na FB je milion podvodnych sutazi, najprv zaplatis 2 EUR, a za par dni bude ta suma vyssia, ak by ti nieco stiahli, reklamuj v banke

autor
28. feb 2024

Nie, nevyplnili sme žiadne údaje, už vôbec nie číslo platobnej karty. Ja fb nemám, netušila som, že tam dávajú priestor pre takéto podvody, zarazilo ma to.

autor
28. feb 2024

Takto vyzerá stránka

janai1
28. feb 2024

mc pollo na SK ani neexistuje

hefo
28. feb 2024

Zdá sa ti tá adresa (tie malé písmenká za tým zámkom) ako nieco.mcdonalds.sk ? Nie, to je jasný podvod alebo minimálne podozrivá vec.

autor
29. feb 2024

@hefo áno, ide o podvod, to má hneď napadlo, len mi nie je jasné, ako sa takéto podvody dostávajú na fb, to tak veľká spoločnosť je natoľko zúfalá, že vezme peniaze od kohokoľvek bez preverenia za reklamu a je im jedno, že ich užívatelia môžu dôjsť o peniaze vďaka tomu, že takto podporujú podvodníkov. Čudujem sa, že tam ešte nejaký užívatelia sú.

hiro
29. feb 2024

@autor Ano, FB je plne podvodov, raz som vypol blokovanie reklam a je to jedno cez druhe. Este aj taky maju system ze zobrazi podvodny web s nejakym realnym clankom (co sa tiez inak normalne nezobrazuje inym ludom) a v nom su reklamy kde ta presmeruje na tie ich podvody.
Inak aha co mne zobrazi na tej stranke:

hefo
29. feb 2024

Ono aj na Youtube boli nedávno podvodné reklamy o "investovaní do Slovnaftu" a pod., a Youtube na to úmyselne kašľal (nahlasoval som ich niekoľko, ale žiadna reakcia).

8mirka7
29. feb 2024

Tá stránka prehodí dieťa na stránku predaja s obuvou a keď nedá pozor, budú každý druhý týždeň odchádzať sumy...

terina25
24. apr 2024

@liz_lemon a ak sme zadali udaje z virtualnej karty? Nedala som ani potvrdit cez mtoken ale aj tak mi to rezervovalo z karty. Mam sa bat aj tak ak je to virtualna karya?

jesenzima
24. apr 2024

Ja nechápem, že ľudia stále dokola na takéto niečo naletia ... Silou mocou ušetriť na hovadinach a nakoniec na to doplácajú ...