Reinkarnácia

30. okt 2023

Ahoj, už odmalička som mala sny s cudzími ľuďmi ktorých som nikdy v živote nevidela ale s tým že to bola moja rodina (tieto sny som mávala cca od 3do 6rokoch )aj sa mi stalo že som sa ráno zobudila a rodičia sa ma pýtali čo sa mi snívalo lebo som ževraj zo sna plakala a kričala nejaké mená ale ja som si nič nepamätala aj sa mi doteraz stáva že poznám filmy ktoré sú staršie ako ja ale nikdy som ich nevidela a aj v mnohých ďalších veciach mám toto že aj napríklad herec ktorého som nikdy nevidela a zomrel pred mojím narodením je mi povedomý ako keby som ho poznala, ešte sa mi stalo že mám spomienky na niečo čo som nikdy nezažila,ale spomeniem si iba občas, a chcela by som sa spýtať či niekto nemá tiež také podozrenie že by mohol byť reinkarnovaný ,lebo mňa to naozaj už trápi,doma som to povedala rodičom ale oni odignorovali že čo od nich chcem že aj keby to bola pravda tak ma nevedia vrátiť späť ešte som mala problém že som k rodičom nič necítila a mala pocit že sú to cudzí ľudia (stále s tým bojujem )(niesú na mňa zlý rozumieme si len mám pocit že ku mne nepatria )

autor
30. okt 2023

To s tým kričaním zo sna sa mi stáva roky aj do teraz ale nieje to také časté

svetlonos
30. okt 2023

Ahoj ;) poznam

0silvia0
30. okt 2023

Citala si knihu Zasvatenie od Elisabeth Haich?
Ked nie, precitaj, tam to mas vysvetlene.

svetlonos
30. okt 2023

Ak chces, napis spravu.

lenkakravcova
30. okt 2023

Možno skús popremýšľať nad tým, čo by sa v tvojom živote zmenilo ak by to tak bolo?
Lebo ak by to tak fungovalo, že človek sa môže reinkarnovať, tak vlastne by nikdy nemal "rodinu" v takom Tom klasickom zmysle slova a vlastne by si nedokázala patriť tak či tak nikdy nikde - lebo u všetkých rodín kde by si sa reinkarnovala by to bolo rovnaké, rovnaký pocit.

Máš nejaké konkrétne indície, žeby tvoje podozrenie mohlo byť pravdivé alebo len nemáš vzťah so svojou rodinou, priateľmi, komunitou - nenašla si miesto kam by si patrila, tak si to vysvetľuješ takto..

tehulka2011
30. okt 2023

Ahoj, jasne, reinkarnacia je fakt.

ruxandra
30. okt 2023

No aj pri reinkarnácii su teórie o tom, ze sa reinkarnujeme so stale tymi istými ludmi, cize teoreticky by ti tvoja terajšia rodina mala byt známa z minulých životov. Ale tak, stale su to len teórie, realita moze byt ina..

svetlonos
30. okt 2023

@lenkakravcova
;) zabudla som ako sa vola ta kniha. Jedna pani si pamatala mnohe svoje zivoty. Vedela informacie a spoznavala ludi, ktorych realne nikdy nestretla. Ona dokonca patrala po svojich detoch z minuleho zivota. A predstav si, ona tie "deti" uz dospele nasla. Ona bola mlada a tie deti este zili, i ked boli starsie. Hovorila im zazitky, o ktorych okrem nich a jej nikto nevedel. Je to velmi zaujimave.
Takze ty sa mozrs pokojne citot dobre aj v tej dalsej rodine/zivote. Len obcas skraktka porovnavas ako aj v beznom zivote. Napriklad, ze s manzelom mas peknejsi vztah ako so svojim ex. Tak porovnavas aj tie rodiny z minuleho a tohoto zivota.

monsterablue
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
lenkakravcova
30. okt 2023

@svetlonos Zaujímavé. Ako ja to úplne nevylučujem. Verím, že život pozemský je život "najnižší" - a medzi najnižší a posledný je ktovie čo ešte 🙂 Keď si spomenieš na názov tej knihy, tak napíš.

walentina7
30. okt 2023

@svetlonos to co popisujete je skutocna udalosť. Je to aj sfilmované. Vola sa ten film ,, Včerajšie deti" . Nádherný film. Odporúčam.

svetlonos
30. okt 2023

@walentina7
Ano presne! Nenapadol mi nazov, citala som kedysi tu knihu, fascinujuce.
@lenkakravcova
no nie je najnizsi, chodime sa sem vraj učiť, ale kto vie 🙂

lenkakravcova
30. okt 2023

@svetlonos vychádzam z tohto:
Povedz: „Úžitok života najnižšieho (pozemského) je malý a život posledný je lepší pre toho, kto bol bohabojný (Korán, 4:77)
Ktovie no 🙂

misters
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
31. okt 2023

@misters Nie ja si práveže pamätam akokeby druhý život,tak ako si pamätám tento tak si pamätám iné situácie s cudzími ľuďmi ktorých v tomto živote nepoznám a tak isto si pamätám filmy a ich deje ktoré som v tomto živote nevidela

svetlonos
31. okt 2023

@lenkakravcova
no len vies co je problém? Koran a Biblia boli napísané pradavno a xy krat prelozene do roznych jazykov.
Ja mam kolkokrat pocit, ze s mamou hovorime jedna svahilsky a druha hindu - nieco poviem a ona pochopi uuplne inak ako som to myslela 🙈
A tak nejak je to aj s tymito knihami pre mňa 🙂

misters
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
3. nov 2023

@misters Nenamyšlam ,to len niektorý ľudia neveria na reinkarnácia tak všetko popierajú a snažia sa nájsť tomu logickejšie vysvetlenie

autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
3. nov 2023

@misters To niesú vidiny ale reálne spomienky

katulienkax
3. nov 2023

Nemusi to byt hned reinkarnacia, ale aj telepatia a jasnovidectvo. Niekto vidi do buducnosti, niekto aj spatne udalosti do minulosti, dokonca som citala, ze pamat ludstva je nieco ako v inej dimenzii a ti jasnovidci to vedia precitat v stave podvedomia, hypnozy apod