Regresná terapia

27. júl 2024

Ahojte boli ste niektora na regresnej terapii / hypnoze ? Navrat do mínulych zivotov , odpovede preco sa toto deje tu a terat v tomto zivote … vdaka🙂 budem vdacna za kazdy najlepsie pozitivny koment

13uzivatelka11
27. júl 2024

Regresnu som neskúšala, ale už sú celkom dostupne aj jemnejšie metódy a energetické liečby.. Napríklad theta healing by ti mohol dat odpovede na tvoje otázky a nemusíš sa veľmi báť že uvidíš niečo na čo nie si pripravená

autor
27. júl 2024

@13uzivatelka11 dakujem za tip🥰

svetlonos
27. júl 2024

Vyskúšaj aj rodinné konstelacie. Ak riesis konkrétny problém- trebars násilného partnera - pekne sa ti ukáže aj prečo to tak je. Tiez sa tam ide do minulých životov. Avsak je to ako hra v divadle a ty to cele pozorujem ako divák, s nadhľadom a pri plnom vedomí.

marco88
27. júl 2024

Bol som a bol to úžasný zážitok🥰
No tá pani pri TT to už nerobí😭
Potom som bol ešte raz, u jednejj pani v BA a tam to bolo otrasné🥵

i_vu_li_cek
28. júl 2024

Ja som bola dokonca viackrát. Z 5 terapií mi to 2x pomohlo a 3x som si povedala, že to boli vyhodené peniaze (necitlivý prístup, prílišné urýchľovanie). Ide aj o človeka, či to s tebou robí poriadne alebo len odflakuje. Po šiesty krát by som už nešla - hlavne kvôli peniazom. Všetci pýtajú poriadne pálky.

nurielka
28. júl 2024

Bola som, za mňa super zazitok, aj na LBL terapii v Žiline. Môžem doporučiť. Bola som raz stačilo, nepotrebujem ďalšie. Závisí určite od človeka čo vedie terapiu.
Ženy čo tu spomínali Theta liečenie, tak za mňa 👍