Máte niečo naozaj overené na regeneráciu po doobednom tréningu? Dáky produkt? Potrebujem ďalej do večera fungovať a neviem sa dať po cvičení do poriadku. Mám 46, po menopauze, štítka už 20 rokov mimo provoz. Zmena času ani intenzita tréningu nie je možná.
Co cvicis? To je dost podstatna otazka. Je rozdiel behat 2km a drepovat v posilke s dvesto kilami na krku.
Ja po posilke si davam narez:
400ml nizkotuc.mlieka, v polsku zozeniem aj 0%. 40g srvatkoveho proteinu. Tym vlastne zapijam klbovu vyzivu, Bcko, Ccko, multimineral a 3g EAA. Dalsie tuhe jedlo mam za dve a pol hodiny.
@eee30 a co je to za trening, ked ta takto odpali na zvysok dna a “zmenit intenzitu nie je mozne” ? Lebo to by zodpovedalo tak ruskym alebo cinskym olympionikom…
No ale k veci - za mna ladova sprcha a magnezko na rychlu regeneraciu organizmu po treningu. A z dlhodobeho hladiska prehodnotit jedalnicek, ci mas dostatocnu vyzivu k tak intenzivnemu treningu.
@thirstymonk to 0% mlieko načo?
Mám rovnaký vek, bez maternice, cvičím silový tréning 3-4 krát týždenne, plus plávanie a joga. Po silovom tréningu vypijem proteín, s vodou. Raz týždenne pol hodinová športová masáž, každé 3 týždne 90 minútová olejová thajská masáž. A samozrejme, absolútny základ je strečing pred cvičením a dôkladný strečing po cvičení. Stravu sa snažím mať zdravú, veľa bielkovín, veľa čerstvého ovocia a zeleniny.
@biba_18 Lebo večer si doprajem pol švini, takže tukov mám až až :D
@thirstymonk aha, a voda by nestačila ?
@biba_18 s mliekom je to lepsia odmena po rozbijacom treningu, aj ked sa potom srvatka vstrebava o cosi pomalsie
@eee30 mozno isotonic napoje, tiez magnezko sa berie bezne, je tam viac moznosti, skus sa spytat skuseneho trenera skrz tu stitnu.