Chvíľu nad tým rozmýšľam, tak prečo sa nespýtať tu akoby do bravicka pre starších: čo sa asi môže odohrávať v hlave nejakého 40tnika, ktorého som náhodou stretla? Vtedy sympatický, si zistil moje číslo a potom mi začal písať zo začiatku normálne veci, ale vramci toho istého dna sa dostal do levelu o láske, budúcich deťoch, spoločnom živote, na čo sa samozrejme nedá reagovať, ale on sam pokračoval s tým, že keď nereagujem, či som v poriadku, že sa o mňa bojí a tak. Len pre štatistiku divných ľudí, že čo to môže byť zač: mohlo to byť úprimne, ide o sex, je to zúfalec, či najskor nejaký nebezpečný psychos? Vyzeral v reále normálne
podľa ňa z tvojich možností najviac sedí zúfalec, ale nikdy nevieš
@zlevysavam mozno mu tikaju biologicke hodiny ked uz o detoch ? !?
uplny cvok, slusne ho posli niekam....
@zlevysavam kolko divnych ludi vyzera spociatku nirmalne.
nereagovat. Mlcat. Neriesit.
Ak sa obavas, ze si vyhlada adresu a pride "ta skontrolovat, ci si v poriadku", maximalne teda teraz odpisat, ze dakujes za zaujem, ale nechces si s nim dalej pisat.
Nic o tom, ze je inak sympaticky, mily a dobre sa vam rozpravalo, ale... atd.
Ani nic nevysvetlovat, ze ci ta urazil, ak sa zacne pytat.
Nech ho to nepovzbudi.
Neudrzovat kontakt za ziadnu cenu.
A ak nie je uplne nirmalny, je mozne, ze postupne ti zacne nadavat a urazat ta. Stava sa i take.
@mata1001 Presne to som spravila, najprv som mu napisala, že to je na mňa moc a to vôbec nepochopil, na slušne poslanie niekam som sa už ani nezmohla.
Som len zostala zaskočená z toho
@moonlight1210 Nič také, aby si ma mohol ľahko vyhľadať som mu našťastie nepovedala. Vďaka za názor
@zlevysavam ak to nema odkial zistit, tak je dobre.
@moonlight1210 myslím, že nie, ale dosť ma prekvapilo, že hotel v ktorom som bola a kde sme sa na recepcii stretli (dovolenka) mu dal moje t.c., čo majú z rezervácie. Ochrana osobných údajov asi nula bodov!
@zlevysavam zablokuj si jeho číslo...
@zlevysavam moja sesterka ma čerstvo takú skúsenosť. robí v poisťovni a klient si na ňu zohnal e-mail, ženatý chlap po 40, denne emaily, úplne psycho.. inak najskôr sme sa išli popukať od smiechu ale potom nám už nebolo všetko jedno..
@zlevysavam podala by som na nich trestne oznamenie. a toho chlapa by som zablokovala a uz v zivote sa mu neozvala. pripadne aj zmenila cislo.
podla mna nejaky totalny cvok prvej triedy.
Urcite normalny nebude 😁
Zmenit cislo a do hotel zavolat, vynadat im a nech si k tvojmu menu velkymi pismenami poznacia aby NIKOMU ZA ZIADNOU ZAMIENKOU nedavali tvoju adresu a osobne udaje... ked si zistil cislo asi by si dokazal zistil aj adresu... toto nie je normalne spravanie, nie je to ani zufalec to je nejaky psychopat :(
Čo mi pomoze zmeniť si číslo? Nijaké neznáme čísla / divne hovory nezaznamenavam.
Jedine, čo má trápi je - hlavne teraz po prečítaní odpovedí - že som spomenula kam sa chystám v ďalšom kroku dovolenky teda zajtra. Nie úplne konkrétne, ale nájsť by sa ma tam urcite aj dalo.
Aj by som zmenila narýchlo plan, ale niečo tak super už nenájdem, bude to stáť nejaké peniaze a aj keď je bezpečnosť na 1. mieste, zdraham sa meniť plán, lebo sa vlastne nič nestalo a príde mi to trochu ako paranoja a tým smerom sa tiež nechcem uberat. Neviem
Cislu mozes napusat referenciu na tripadvisor typek je asi zufaly. Napis mu ze nemas zaujem a ziadas ho aby ta uz viac nekontaktoval. Ak zacne byt neprijemny vsetko si fot a archivuj
@juliet86 fakt sa to dá na TripAdvisor? Posli prosím link, pohľadanie ešte zajtra, teraz to tam nevidím, ale som už dosť unavená, pozriem zajtra.
Tak super, fakt, že mi šťastie doprialo a niečo ine dobré sa na poslednú chvíľu uvoľnilo - takto to aspoň nie je proti mojim princípom sa kvôli nejakému trtkovi obmedzovat. Dokonca sa mi môj nový plan hádam aj zda lepší 🙂
Sebe aj všetkým prajem čo najmenej stretnutí s cvokmi v 2018...
@zlevysavam do tripadvisor.com zadaj meno hotela... ak naozaj dala recepcia tvoje tc vies vyhadat ranajky ci veceru ci lepsiu izbu. Pa
@juliet86 jaj tak to myslíš. Už som tam neni, oni mu to dali tesne po mojom odchode. Iná možnosť nie je, jedine oni a sám mi to aj povedal. Napíšem im presne to, čo tu odznelo vyššie. Pa
@0silvia0 biologicke hodiny pri 40roc.muzovi 🤣....
@maciatkolulu co chlapom tikaju biologicke hodiny az po pätdesiatke? 😵
daný pán dostal druhú pubertu a keďže si bola naporúdzi ty, tak to skúša na Tebe...Jemu bude jedno kto to je, len nech má sukňu....Zúfalec...
No nič, cítila som sa chvilu od mužských biologických hodín (😀) polichotena, ale uzavrieme to ako minuloročné záležitosti, ktoré sa v kľude môžu zabudnúť...
@zlevysavam ale tak polichotena sa mozes citit, zaujem to bol, s akymi umyslami, to je otazne😀
Vobec nereaguj...neodpisuj...