Ahojte" chcem sa s Vami podelit o recept co som cmajzla z mmb 😝, takze>
nastruhany syr som dala do formy vysypanej struhankou, na syr som naukladala nadrobno nakrajanu sunku, na sunku, dalala 3 rozmiesane vajicka, navrch zasa nastruhany syr, posypala zas struhankou a sup s tym do truby. manzel je vegos a velmi si vychvaloval 😀 😀 😀
ja som robila syr do formy na biskupsky chlebik, minula som 30 dkg struhaneho syru, 15 dkg sunky a 3 vajicka.
Takze ak budete mat cas a chut vyskusat nieco nove, dajte mi potom vediet ako chutilo 😅
ahojte a netreba to cele dat este do 1 nadoby s vodou a do truby? aspon ja som tam citala, raz som to robila a celkom ma to odradza....betka-to das rovno do truby, ano?
Jahodka rovno do truby som to dala, nedala som ziadnu nadobu, neboj podari sa ti to, mam to uz odskusane, potom daj vediet, pekny vikendik 😉 😉
betka a tvoj manzel jedol sunku???
inac to znie super, je to ale lepsie, ako vyprazany?
inak nato su najlepsie tie zapekacie nadobky s vrskami,mam ich doma niekolko,roznych velkosti a decka si hociked do nej daju chlieb natrety maslo,.sunku syr a daju zapekat.najstarsi syn s tym vyvoniava aj o pol noci len on namiesto sunky tam dava jablka 😀
toto robievam,ale ja tam pridam aj uvarenu brokolicu,alebo karfiol-mnam 😀