Ahojte,rada by som vyskúšala nejaký homemade vosk na depiláciu. Viete mi odporučiť nejaký recept? Niečo čo by bolo vhodné na citlivú pokožku, na oblasti nôh a oblasti bikín. Za každú radu vopred dakujem.
@isabela154 cukrova pasta je super, recept uz neviem lebo som to skusala par rokov dozadu ale vlastne ti hned odporucim ti kupit si uz hotovu napr. v dm, stoji to cca 14€ ake podla mna sa oplati, ja som sa kludne mohla holit nohy kazdy 2. den a aj tak neboli dokonale hladke. Tu pastu som si kupila len nedavno a asi 3x som.ju zatial pouzila a mam pocit na dotyk aj pohlad ze vacsina chlpkov je prec 😊 na nohach to mna boli uplne minimalne, bikiny tam je to horsie to boli jak hovado ked mam byt uprimna 😀 a este preto odporucam kupenu lebo ked si to varis doma tak tam musis presne vystihnut tu konzistenciu co je dost tazke, mne sa to podarilo asi len 2x 🙂
@airaw vzdy sa podari? ja som akurat pisala ze mne to malokedy vyslo na pastu a nie na karamel 😀ale ja som to robila na sporaku
@xjakubikovak Kozmetička mi odporučila že kúpeny vosk ti chlpky nevytrha až tak dobre a že nie všetky korienky ti vytrhá ale homemade vosk napr. cukrový ti vytrhá aj korienky a potom ti tie chlpy zredukuje a nohy vydržia hladké aj niekoľko týždňov. Neviem čo je na tom pravdy ale rozhodne to idem vyskúšať 😂
ja si robim cukrovu pastu v mikrovlnke
https://www.youtube.com/watch?v=PKhnIQIUnPo