Recenzie na mobil Samsung

19. feb 2024

Ahojte po dlhej dobe rozmýšľam nad telefónom značky Samsung vždy dom mala k nim odpor neviem sama prečo ale skúšala som Motorolu,xiaomi,nokiu,LG, Huawei ale po čase my začali sekať alebo vyžadovali stále nové preinštalovanie a začala som rozmýšľať že vyskúšam Samsung ale mám obavu zháňam nejaký do 200€ viete my poradiť či sa oplatí alebo radšej ísť už do značiek ktoré mám odskúšané ?

gemerka17
19. feb 2024

U telefónu vždy ide o pomer ceny a výkonu. Jedine výnimky sú top modely. Ty máš veľmi malý rozpočet, určite by som išla do niečoho s najlepším pomerom, čo sa za tu cenu dá vytriast. Ideálne xiomi pripadne iný čínsky gigant. Pozri recenzie, články aký mobil do 200 eur. Samsung bude na tom komponentovo horšie za dané peniaze, keďže platíš značku.

tanyan
19. feb 2024

Ak ti prekážajú hlavne aktualizácie a preinštalovanie, tak to nemá veľa spoločné s uvedenými značkami, skôr s operačným systémom...
Ja mám môj starý Samsung gt-s7580 v pôvodných nastaveniach, lebo som ho nikdy nepripojila na net a funguje takmer na 100%, len občas ho treba zreštartovať - asi 3 alebo 4 krát za rok.
Morotolu e20 s prístupom na net musím nielen reštartovať, ale aj aktualizovať.
Už to nie je ako kedysi, keď bol produkt najskôr vyvinutý a otestovaný a až potom išiel na trh. Obzvlášť pri aplikáciách musia stále "vylepšovať."
Túto Moto som si vybrala kvôli veľkej batérii a peknému zadnému krytu. 😀

tehotna40
19. feb 2024

Súhlasím s @gemerka17. Za túto sumu samsung určite nie. Mobily mam vždy len samsungy ale teda vždy tie vyššie Skové modely a som úplne spokojná. Keď som mala tie lacnejšie samsungy tiež po čase sekanie, malo pamäte, spomalený atď.

daniela2202
19. feb 2024

A ja mám celý život Samsung 😂😂😂👍👍👍