Ahojte, od dedka mám k narodeninám dostať bicykel, ktorý si vyberiem. On to berie tak, že keď je bicykel od 900€ hore tak to je veľmi zbytočné, ale vozila som sa na priateľových bicykloch, tak viem, že za cenu vyššiu 1000€ je to veľmi kvalitné. Ale riadim sa mojim dedkom, keďže ešte študujem na výške a nemám ešte na vyhadzovanie penazí. Priateľ by bol samozrejme radšej keby mám kvalitnejší bicykel a nie nejaký šmejd z decathlonu, ale čo už. Chcela by som len vašu úprimnú recenziu na tento bicykel z decathlonu, či sa oplatí vôbec investovať do neho aj tých vyše 300€.
neviem či si si všimla, ale tento je odporúčaný IBA pre vaše prvé cyklotúry v suchom počasí v trvaní do 1,5 h.
ja mám zálusk na tento model Dámsky horský bicykel ST 530 MDB 27,5" tyrkysový na vaše cyklotúry v trvaní 2 až 3 hod. po celý rok, iba že ho majú už iba vo veľkosti S
skús sa pozrieť na tento https://www.decathlon.sk/p/325317-121216_damsky... je aj vo veľkosti M
Ďakujem 🫶🏼
Ako často budeš bicyklovať?ja mám z Decathlonu odpruženy chodíme aj do lesa veľa bicyklujem a stal Max 350 eur už neviem..nech Ti priateľ doplatí, alebo sa viacerí zložte, ale ani lacnejší nie je smejd
Na bicykli ide vždy o komponenty. Rámy sú všetky ako cez kopirak od každej značky, vyrobené made in taiwan. V danej cenovej hladine sa geometria nerieši. Čiže je dôležité, čo ma bicykel osadené. A to najmä vidlica, brzdy a pohon. Pravdou je, že bicykle z decatlonu majú široko ďaleko najlepší pomer ceny a výkonu. Určite by som sa ich nebála. Ak ťa limituje cena, je to najlepšia voľba.
@gemerka17 🙏🏼
@luccija no v zime vobec ale na jar a leto, a ked je trochu teplo este aj na jesen, dosť často
Ved chod na brigadu, doloz si a kup si taky, aky chces.
@liljana brigádu mám, má to byt darcek od dedka nie odomna
Povedz dedkovi, že za tri stovky z jeho dôchodku je to šmejd, nech si radšej odloží na kúpele - s tvojim prístupom to bude najférovejšie, čo môžeš urobiť. Na dobrý bicykel začni šetriť, nech niečo prihodí aj priateľ ako narodeninový a vianočný darček. Jednu sezónu prežiješ aj s bicyklom z detstva, hoci ťa to fakt musí strašne bolieť...
@annm81 dalo sa čakať, že tu bude aj takýto komentár
Samozrejme, že sa to dalo čakať. Skús tieto svoje príspevky ukázať dedkovi a on ti vysvetlí, prečo si ich očakávať mala.
300e je za mna akurat na bicykel. Skoncis vysku, zacnes robit a kupis si drahsi ak budes chciet. Tych par rokov tento vydrzi.
Syn má z decatlonu, tiež stal cca 350e. Chodil na ňom do mesta celé leto, keďže v noci po smene mu nešiel žiaden spoj. Chodil po poľných cestách, cez lesík a nesťažoval sa.
Neviem,jazdíme veľa,MTB,po lesoch a toto by som určite nekupovala. Ja mám CTM za 700€ a po 2 rokochi dával manžel meniť vidlicu za vzduchovú,zamykanie pruženia za 330€. A to nehovorím o každoročných prehliadkach
Ja by som si na tvojom mieste kúpila niečo lepšie na splátky,ak si schopná si zabezpečiť si nejakú brigádu.
Toto nie, to potom ani predat nebudes vedieť....ja by som išla aspon tych 600e ...tam vies kúpiť trek marlin napriklad a to uz je na take rekreacne jazdenie ako chodis ty...akoze mozno mam skreslenu optiku, lebo jazdim traily, ale pre mna sa dobry horsky bicykel pohybuje v inych cenach ako tu pisu baby...v kazdom pripade velke setrenie si odnasa telo
Píšem preto, lebo s priateľom chodíme do lesov po rôznych hrbolatých cestách a ja som nala ešte z detstva bucykel bez odpruženia a veľmi ma to bolelo, tak mi priateľ požičiaval jeho starší. A nechcem na dedka vybehnúť s bicyklom za 600€ lebo viem, že má na to taký názor, ale viem, že by mi doprial aj modré z neba, už len za maturitu mi dal celkom drahý dar, čo som nečakala.