Mamičky máte niektorá pre detičky bábiku Llorens alebo Antonio Juan? Neviem sa rozhodnúť ktorá je lepšia🙈
tiez som sa rozhodovala medzi tymito 2 znackami. pre mna bola podmienka , aby mala aj telicko umele nie latkove, co mala vacsina cize sa zuzoval vyber.
Aj my máme Llorens...
Ale Antonio Juan má krásne bábiky....takže šťastný výber 😅
@marienka1989 sú krajšie ako llorens? 🤷♀️🙈
@amelie2017 je nadhenaa. Ja by som si tiež vedela Kúpiť pre seba aj 10 ks
🙈
zvukove su len tie s makkym telom, ale pozerala som na youtube su videa, kde je nahrate ako placu , ale niesom si ista ci LIorens alebo antonio juan, ale zvuk bol pekny urcite nie take tie cinske skriekacie a po chvili aj prestal, skuste pozriet youtube hladala som tusim pod ako place ... a len k babike LIorens je krasna ale aj nasa aj co som citala uz inu recenziu ma tato znacka trosku tamvsiu pokozku u babik, nam to nevadi to len ak by niekto chcel uplne, ze top auropsky typ :D nasa je asi trosku opalena po letnej prechadzke :D :D
@zz134 paci sa https://www.alza.sk/hracky/llorens-new-born-die... na alze ich maju strasne vela
@zz134 ja som povodne chcela tuto, ale ma latkove makka telo, uz taku jednu mame tak som chcela celu vinilovu lebo tu co mame doma s latkovym telom bola uz kopec krat prana pretoze ju dcera natierala sudocremom a kupala vo vanicke tak som teraz chcela taku co to prezije tie jej vymysli :D
@ivikbloom v popise pisu, ze sa neda cumlik vlozit do ust, takze sa realne da?
@123sim123 @valdovalda koniec cumlika je taky tenky a mensi, ale u nasej co som poslala sa da dat normalne do pusy, neviem mozno aj tym odzobnym okolo to drzo v puse , tato babika nema otvorene uplne usta ako niektore ine Llorens co sa akoby smeju a u tych mozno myslia, ze maju aj cumlik do ust lebo tie su s nim aj nafotene, ale ako pisem aj u tejto sa da vlozit mozno tam nedrzi aj tak napevno ako u inych , ale nam to nevadi. ked sa mi podari odfotim vam to dnes ;)
@ivikbloom mozem poprosit foto s cumlikom? A kolko ma cm, lebo to volako na tej stranke alza nevidim, dakujem
Ahojte. Môžete mi napisat nové skúsenosti s bábikami? 🙂
my mame LIorens 🙂