Reakcia na dopyt po morčati

13. jan 2024

Mám doma morča a keďže nesmú byť samé, zháňam ku nej kamošku. Vo zverimexe majú buď samcov alebo už staršie morčatá, ja chcem približne v jej veku. No a pridala som sa na FB do skupiny, kde som napísala, že hľadám kamošku k svojej, aby nebola sama. A admin skupiny mi príspevok neuverejnil a napísala mi, že ak chcem zvieratko, tak sa mám snažiť a nie len napísať príspevok.
Nechápem, urobila som niečo zle?

mk1111111111
13. jan 2024

Ved sa opytaj, ze ako? Ved si napisala, co chces, tak tiez nechapem

lindous
13. jan 2024

Treba si prečítať pravidlá danej skupiny, či je tam predaj/dopyt povolený a ak áno, či prispevky, ktoré sa toho týkajú nemusia spĺňať nejaké špeci požiadavky..

autor
13. jan 2024

@lindous Čítala som pravidlá skupiny a predaji/dopyte tam nebolo ani slovo.

autor
13. jan 2024

Ona mi napísala, že ak chcem zvieratko , tak pre to treba niečo urobiť a nie len napísať príspevok..vôbec som nechápala že čo som urobila zle.

lindous
13. jan 2024

Tak potom si zrejme neurobila nič zlé, len admin/ka stránky vstala z postele hore zadkom 😅 nerieš, na FB je kopa skupín, kde môžeš hľadať

thereisabear
13. jan 2024

A nechcela niečo ako "Dobrý deň,... ďakujem"?

autor
13. jan 2024

@thereisabear Nie som teliatko, viem čo je slušnosť.

thereisabear
13. jan 2024

Tu si to nenapísala, tak preto mi to napadlo.

heln
13. jan 2024

tazko povedat ci si urobila nieco zle.
ale k tomu morcatu, ked mas jedno, vobec nemusis kupovat druhe, ak sa dostatocne venujes.
ja som chovala morcata pred viac ako 30 rokmi ako tinedzerka a mala som aj po samom, poslednu morcinku som mala ako psika, mala som ju v "krabici" na stoliku pri posteli, stale som sa jej venovala, bola spokojna, nic jej nechybalo.
pred par rokmi som si kupila dve samicky, asi z jedneho chovu, najskor boli spolu v jednej "krabici", ale ked mali ruju, tak robili riadny "bordel", potom sme ich rozdelili. ked sme ich dali spolu do jednej krabice tak sa pobili.
takze teraz ak by si doniesla "cudzie" morca k svojmu, tak sa mozu pobit, musela by si ich dlhsie navykat, ak by si ich dala do jednej "krabice", klietky, musela by byt dostatocne velka, aby si nebranili teritorium.

vanilkovazmrzka
13. jan 2024

Asi sa mas snazit a vyrobit si dalsie zvieratko svojpomocne 😄

Nic zle si nespravila, len na druhej strane bol clovek nechapavy alebo totalne mimo.

dianka3
13. jan 2024

@vanilkovazmrzka 🤣🤣

dianka3
13. jan 2024

My máme tiež morčiatko dievčatko a je stále sama od kedy sme ju kúpili mala 3 týždne a teraz ma už rok aj 3 mesiace a je úplne v pohode.Ona potrebuje pozornosť a lásku a ak jej ju dáš ty nebude smutná ani sa cítiť osamelo

slavomira236
13. jan 2024

Aka skupina to bolA?