Raz mi jedna veštica povedala…

6. jan 2024

Ahojte,
bola som za zivot asi u 5 vestic, bola som uplne zlomena z rozchodu, tak som ich vyhladala. Samozrejme, ze kazda mi povedala, to co som chcela pocut 😀. Ale mne to tak nejak psychicky pomohlo.
Az na jednu…, na ktorej slova som si vcera spomenula, a mna to doslova vydesilo.
Bolo to 5 rokov dozadu, odvtedy som ziadnu nevyhladala.
Povedala mi, ze stretnem muza, ktory nebude slovak a budem s nim mat dieta, a ze vdaka tomu dietatu ja budem zabezpecena na cely zivot a on zomrie.
No a presne to sa stalo, 2 roky zijem s muzom, ktory nie je slovak, a s ktorym mam par mesacne dieta. Neviem sa zbavit myslienky na to.
Ja viem, mohla len takto trepat do vetra, ako kazda jedna, ale…ale.
Boze mne snad sibe.

maranta_leuconeura
6. jan 2024

To si mala dva roky amneziu pamati, ze az teraz sj si spomenula? 🙄

anjelicek26
6. jan 2024

No jo... kazdy raz zomrie...aj ty, ja, kazdy... na to nemusim byt vestica...uzivaj si babatko, priatela... a ak chces byt vdaka tomu "zabezpecena" a lepsie spavat, tak sa vezmite...

madeincssr
6. jan 2024

Nesibe, je to taka blba spomienka. Klud, je to len vestica. Kazdy z nas je vestica, len vacsinou nam to nevyjde no... 🙃. Uzivaj zivot a stastie, ktore ta stretlo.

autor
6. jan 2024

@maranta_leuconeura ano, vtedy mi to nedavalo zmysel, tak som na to nepotrebovala mysliet. A aj tak som vedela, ze hovoria iba to co ja som chcela pocut. A ano teraz po 5rokoch som si na to spomenula, a ani neviem preco. Z nicoho nic.

mikadooo
6. jan 2024

Prepáč, ale veď on zomrie.... Dokonca aj ty zomrieš... Dokonca aj tvoje dieťa zomrie.... 🤷. To je úplne ok, ľudia proste umierajú keď dožijú... A jasné, občas aj skôr ako to očakávame, ale za mňa ti nič prekvapivé nepovedala. To plánuješ teraz každý deň žiť v kŕči, že tvoj partner jedného dňa zomrie?

ankare
6. jan 2024

Wau... Že by sa to ozaj plnilo? Je aj bohatý?

moonlight1210
6. jan 2024

Povedala aj ci umrie, kym bude dieta male? Alebo umrie iba skor ako ty (co moze byt trebars len o par dni skor)?

autor
6. jan 2024

@mikadooo viem ano, ze kazdy zomrie, utesujem sa tymto, ze to moze byt o minimalne 40 rokov. Ale ked sa zamyslim, ze kazdy mesiac niekam leti, soferuje, ma chyta panika.

@ankare neviem co je to bohaty, povedala by som slusne zarabajuci muz.

autor
6. jan 2024

@moonlight1210 to nepovedala, ze kedy. Ale preco by mi povedala ze vdaka dietatu ja budem zabezpecena? Nechcem na to mysliet, neviem preco mi to napadlo prave vcera 😭

zuzanka.zuzu
6. jan 2024

ja na tieto pitchoviny neverím, pred pár mesiacmi som bola u veštkyne ktorá mi vyvestila úplne hlúposti v 10 bodoch.... prvý sa včera bez môjho pričinenia splnil 😳 a poviem ti že nie sú tam len pekné veci. 2 z 10 viem podľa mňa ovplyvniť, takže tie sa nesplnia!!! lebo som sa tak rozhodla. na zvyšné si počkám. na jedno sa teším a už vyberám meno 🙂 na ostatné ani moc nie.

h2
6. jan 2024

@zuzanka.zuzu Neveríš na tie pi*oviny, ale k veštici si išla? 🤔

zuzanka.zuzu
6. jan 2024

@h2 yop, aj s kamoškou so životnými trapeniami ktorá u nej hľadala odpovede 🙄 ja som ju viezla. a keď už som sa tam trepala tak prečo nie. ja som v živote porobila väčšie hovadiny než zaplatila padika za hodinu pokecu 😀

grof_monte_christo
6. jan 2024

Na celom veštení sú nebezpečné hlavne polopravdy, ktoré ti veštica povie. Niečo sa ti napr. splní a ty si potom vsugerujes, že sa veštica úplne trafila. Vychádzas z toho, že sa MUSIA splniť aj ďalšie veci a tak tomu začneš sama pomáhať a robit také rozhodnutia, aby sa vestba naplnila alebo, ak to nemôžeš ovplyvniť, tak zostanes len sklamaná a nakoniec budeš len nadávať, aká si bola blbá 😃

moonlight1210
6. jan 2024

No lebo dieta vyrastie, bude sikovne, zarobi a zaopatri ta.
V horsom pripade bude dedic a ako matka z toho budes mat profit i ty.

vkatush
7. jan 2024

Svokor bol zo srandy u jednej, keď bol mladý.
Povedala mu, že sa nedožije 30 a bude bezdetný.
Hmmmm, dávno po 60tke s dvoma synmi.

Never na somariny. Áno, chlap ti raz umrie, nikto tu nie sme večne. Užívaj si ho, kým žije (a ak sa splnilo proroctvo, tak aj jeho prachy 😂)

lubos333
9. jan 2024

Aj to je jeden s dôvodov prečo nechodiť ku veštcom. Teraz budeš v strachu. A o to presne diablovi ide. Aby sa ľudia báli ,žili v strachu. Veštci nie sú od Boha ale od zlého. Ale neboj sa dôveruj Bohu , modlí sa , a pros o odpustenie ,že si bola za veštcom a Boh ti odpustí ak to úprimne olutujes a ochráni ťa aj tvojich blízkych.

autor
9. jan 2024

dnes mi povedal, ze ho skoro v robote rozpucil robot. Tak som mu to povedala, ostal ako obareny. Zbledol. Ale povedal, ze tomu neveri.

madeincssr
9. jan 2024

No vidis, ale nerozpucil. Len ty si teraz vsetko "takmer" priohybas, aby to "sedelo" s vestbou. Na tom je to cele zalozene.

evasvecova
Odpoveď bola odstránená
Zobraz