Čaute kočky,
možno trochu divná téma, ale naozaj ma toto zaujíma. Veľa ľudí (žien) mi potvrdilo, že z piva rastú prsia. Čo si o tom myslíte, resp. máte skúsenosti? 😉 Ďakujem
trixi 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
urcite nerastu,lebo chlapi u nas v krcme by boli na tom lepsie ako Pamela Anderson 🙂myslim ze to nieje pravda.ale ak sa k velkym prsiam dopijes daj vediet,ale myslim ze byt alkoholikom a mat pekne velke prsiacha zvraskavenu pokozku nestoji za to.
Rastu, rastu, aj prsia, aj brucho, aj zadok aj vsetko 😀
😀 😀 😀 😀 😀
boze keby rastli tak si davam extra sit podprsenky 😀 😀 😀 😀 😀
Uspesne pijem pivo od svojich 17 a prsia mam stale jednotky 😀 😝
som sa pobavila na tejto teme 😀 ak je niekto totalne naivny, nech sa spija do nemoty pivom kazdy den a moze dufat, ze nieco narastie, ale prsia to isto nebudu... 😀 😀 😀 som sa este s nikym takym veru nestretla a pivko mam celkom rada aj ja 😉
pivo neznasam a mam kosik EEEEEEE 😎 takze asi nie
to je hlúposť, jedna baba povedala. koľko žien si dá pivo a prsia nikde, na to treba len bud od narodenia gény alebo plastiku. keby to fungovalo, tak si na tie moje 00000000 každý deň glgnem jedno aby boli väčšie. 😀 😀 😀 😀 😀
dobra tema, verim tomu, ze v takom Brave, ak to este vychadza, z toho urobia clanok na tri strany.
taka sprostost.....
to je ako s tym stastim ked ta vtak osere...mna teda osrala tri krat za dva roky cajka, ale velka skoro ako bocian, nikto koho poznam nebol tak casto okydany ako ja a vyhrala som snad nieco??? houby...
ale stastie prislo v podobe rodinky, nuz ale to vdaka dajakemu vtakovi urcite nebolo 😀
🙂 a mozno je to tym, ze asi pijem zle znacky. pivko moze byt - samo s mierou, no miery mojho hrudnika sa zial smerom nahor nehybu. to iba ked som kojila ☹ z povodnych 75A som mala 80C a nezostali ☹ , vratili sa na povodnu velkost
😀 😀 😀 jasne!!! a tymto poznanim si uplne zrujnovala cely silikonovy business 😀 😀 😀
možno keď sa z neho opiješ a vidíš rozmazane tak sa zdajú väčšie :D
Nie, nerastú... 😀 🙂
Ach, jaj.
Keby len rástli už by som vypila celý sud.
Som totiž vo končiacej puberte, ale vývoj pŕs moja puberta neaktualizovala.😞😟
@eskover652 milá eskover, keby rástli to by bolo strašné, ženy by mali prsia ako teraz a muži by sme boli tí, ktorí sú obdarení a vy ženy by ste naše prsia obdivovali 🙂
@ewuliatko hovorí sa to preto, lebo pivo naozaj obsahuje fytoestrogény. Ale aby skutočne bol vidieť nejaké stopové prírastky na obvode poprsia, musela byť asi si byť nachmelená non stop 😀
Ale tu je dobrý vtip: 😀
Minulý týden jsme s kamarády diskutovali o pivu. Jeden tvrdil, že se v pivu nacházejí ženské hormony. Rozhodli jsme se, že to vědecký prozkoumáme. Každý z nás, čistě z vědeckých důvodů, vypil 10 piv. Na konci desáté rundy jsme zjistili následující:
1. přibrali jsme na váze
2. spoustu jsme toho namluvili, aniž by jsme něco podstatného vyjádřili
3. měli jsme velké problémy s řízením auta
4. bylo naprosto nemožné logicky přemýšlet
5. nikomu se nepodařilo přiznat chybu, i když bylo jasné, že chybu udělal
6. každý z nás věřil, že je strašně důležitý
7. měli jsme bolesti hlavy a žádnou chuť na sex
8. naše emoce se daly ztěží ovládat
9. drželi jsme se vzájemně za ruce
10. a jako vrchol: museli jsem každých 10 minut na záchod a to všichni najednou
Další komentář je myslím zbytečný: pivo obsahuje ženské hormony!
moja sestra nema rada pivo, no niekedy si natierala prsia cibulou... a ja mam pivo velmi rada a cibulu som nepouzivala.. vysledok? sestra ma vacsie prsia... poucenie? pivo nezabera, cibula ano 😀 😀 😀
nie, nerastu, rastie z toho brucho. Keby to tak bolo uz mam velkost EE a nepytali by sa ma, kedy mam termin porodu 😎 A este z nealko piva rastie mimi v brusku. Vdaka nealko piva mal maly skoro 5 kg 😉