Rapid Life - oklamaní klienti

orieska325
18. sep 2017

Zdravim je tu niekto kto mal uspory v tejto spolocnosti?
Je tu zaroven niekto kto sa snazi prostrednictvom Spotrebitelskeho centra k nim dostat?Dakujem za odpovede k veci poprosim,koho sa to netyka aby nevypisoval zbytocne ako to tu na MK byva zvykom..

lauraaaaaa
19. sep 2017

Ahoj, aj my máme. No sami to neriešime. Môžeš ísť cez spotrebiteľské centrum no bude to nič platné. Musíš počkať kým vyhlásia konkurz a bude to právnik z NBS riešiť. No není iste ze dačo vyrieši. No nám bolo povedané ze ak máš vyššiu hodnotu tam co je aspoň 3000€a viac, tak po zaplatení 108€? Presne neviem, bude to riešiť právnik, no môžeš aj 25€. Mame na to pani co to robí a radí nám. Muž má našťastie das-ku, no aj to sme len nedávno prišli na to ze to ide aj cez ňu. No neviem ešte ako a co. Muž vybavuje. Viac neviem poradiť. Viem ze samotný konkurz nič nezaručuje. Najlepšie právnik.

lauraaaaaa
19. sep 2017

Hádam som to nenapísala komplikovane. Tu pani co to rieši môžem napísať do IP. Vlastne tu spoločnosť.

orieska325
autor
19. sep 2017

Ahoj ja som to odkomunikovala s pabom zo spotreb.centra ano tam to stoji 25e spominal aj to ze to nie je zarucene ze to pojde ale je to cesta..nie su to moje uspory ale mojich rodicov..len sondujem co je lepsie urobit..nemam tusenia kolko stoji pravnik aby to zas nebolo pre nich moc..

lauraaaaaa
19. sep 2017

Áno, ved to ze zaplatiť okolo 100ky sa oplatí ak je tam vyššia suma. My mame okolo 1800nasporene +-hore dole 😉 no skúsime to cez DASku.

emmickavotka
21. sep 2017

človek šetrí, snaží sa čo to ušetriť,usporiť na ešte horšie časy,keď, veď vieme aké vysoké dôchodky nám štát ponúka a dáva! a bez problémov si rapidla skrachuje a niekde teraz sa ovievajú na slnečnej ibize s našimi peniazmi. V mediach zo strany poistovne sú obvinenia na nbska . Všetko sa snazia zvalit na ňu, len aby ich ludia nenahanali a nedajboze otravovali! Je to otrasné a smutné

mileenica
21. sep 2017

Je to smutne celé, ako keby človek nemal dost vlastných problémov, este nieco tak"citlivé" ako nasporené peniaze a mala záruka :ze hej som rad mam niečo nasporene , mám nieco v poistovni, mozem skludom spat . Teraz bude velký tlak neprávom na narodnu banku, a sefovia z rapidky, vinníci sa budú cez monitor smiať na nás .ach...nic tu nieje spravodlive!

evittam
21. sep 2017

@emmickavotka No ono je najsmutnejšie,ze ľudia stále veria takýmto spoločnostiam a produktom. Jednoducho si treba konečne uvedomit,ze neexistuje vyhodne sporenie,setrenie a ine. Neexistuje spoločnosť,ktora mi zaručí to čo sľubuje ak im dam peniaze. A cim viac ľudí si to uvedomi a prestane pchať peniaze do podobnych spoločnosti tym lepsie.

evittam
21. sep 2017

@mileenica Spravodlive je jedine to,ze zase ľudia naleteli-hlupi ľudia...bohuzial.

lauraaaaaa
21. sep 2017

A to ešte stále sú ľudia čo o ničom nevedia a majú poistky😒

sonamato
25. sep 2017

Je to nepríjemné ale tento problém mame aj v našej rodine, mamka naivne naletela týmto podvodníkom z Rapid Life, celé tie roky naivne vkladala peniažky do tejto podvodníckej poisťovne a teraz jej ostali len oči pre plač. Talán najprv okradol klientov Rapid Life, teraz ich len klame a zavádza. Dúfam, že sa mu dobre spí, aj s vedomím, že ublížil mnohým rodinám.